Eiland modellen

De uitstraling van een eiland model wordt voor een belangrijk deel bepaald door de ophangconstructie. Hangt de afzuigunit met een schacht, pendels of een frame aan het plafond, wordt het model strak, industrieel, uitdagend, stoer. Deze modellen kunnen zowel boven een kookeiland als vóór een wand volledig tot hun recht komen. De donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, open constructies, strakke belijningen en gedurfde vormen zijn terug te vinden in het hedendaagse interieur. Een ingebouwd plasmafilter zuivert de kookluchten optimaal. Hierbij worden de geuren, maar ook de fijnstofdeeltjes geëlimineerd. Voor uw gezondheid van groot belang. Door de vernieuwde ledlens is de verlichting aangenaam. Bij geen andere serie is zo duidelijk zichtbaar dat de afzuigkap de transformatie van apparaat naar meubelstuk heeft volbracht. Ze mag een lamp genoemd worden die lucht zuivert.

Zoals bij diverse modellen van Wave, kunnen de eilanden in alle kleuren geleverd worden. 
Het eiland model is een waardevol meubelstuk in uw interieur waarbij de hoogwaardige afwerking is doorgevoerd tot in het kleinste detail. Alles moet kloppen.

Eiland afzuigkap


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Klik hier om terug te gaan naar Wave


 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.