De technische kant van de afzuigkap

De werking van een afzuigkap wordt door veel factoren beïnvloed. De belangrijkste aandachtspunten op een rij. 

Afzuiging met de afvoer naar buiten

Kiest u voor een afzuigkap die geuren en vocht snel en zonder veel geluid naar buiten afvoert? Kies dan voor een afzuiging met de afvoer naar buiten.

Afzuiging met recirculatietechniek 

Steeds vaker kiest men voor een afzuigkap met een plasma- of koolstoffilter. Deze filters kunnen op iedere motor van een afzuigkap geplaatst worden. Zodra lucht door de filter gaat, start de zuiverende werking. Schone lucht komt weer terug uw keuken in (recirculeren van lucht), waardoor een afvoer naar buiten niet meer nodig is. Dit bespaart energie. 

Wave afzuigkap


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Wave

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.