Kookplaten met afzuiging

Designliefhebbers en keukenplanners hebben alle reden om enthousiast te zijn over de inductionAir Plus. Want met deze 2-in-1-oplossing levert Siemens een belangrijke bijdrage aan de wens om van het keukeninterieur één consistent geheel te maken. 

Strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp resulteren in een winnende balans tussen design en functionaliteit. Het afzuigsysteem is in zijn geheel verzonken in het zwarte, keramisch glazen oppervlak van de inductiekookplaat, waarop u alle vrijheid heeft om uw pannen heen en weer te schuiven. 

De krachtige, stille motor zuigt kookgeuren en dampen direct bij de bron af, zodat ze geen kans krijgen om op te stijgen. Er is een breed scala aan ruimtebesparende inbouwopties beschikbaar, zodat zelfs plaatsing in een zwevend werkblad tot de mogelijkheden behoort.


InductionAir Plus

Het inductionAir systeem is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een teppanyaki of grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat is zeer eenvoudig te bedienen met de intuïtieve Dual lightSlider die er niet alleen mooi uitziet maar ook handig is in gebruik. Om het nog gemakkelijker te maken is het systeem voorzien van diverse sensoren. Zo is er de braadSensor Plus die ervoor zorgt dat vlees nooit meer aanbakt. Daarnaast is er de kookSensor waarmee het overkoken van een pan tot het verleden behoort. Tot slot is er de climateControl sensor die de afzuiging automatisch aanpast op de hoeveel kookdamp en geurtjes die vrijkomen tijdens het koken.

CombiAir

Naast de zeer uitgebreide inductionAir kookplaat is er ook de combiAir kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van hetzelfde afzuigsysteem als de inductionAir. Verder biedt de combiZone aan de linkerkant u de mogelijkheid om de twee grote ronde kookzones aan elkaar te koppelen zodat u ook kunt koken en bakken met grotere pannen. De kookplaat bedient u via de gebruiksvriendelijke touchSlider.

Kookplaat met afzuiging


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 


Klik hier om terug te gaan naar Siemens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.