Koffiemachines

Of u nu zin heeft in een latte macchiato, een cappuccino of een espresso, de gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om uw studioLine koffiemachine af te stellen op uw koffievoorkeuren. Op deze manier wordt uw koffie altijd naar uw individuele wensen gebrouwen.

Malen was nog nooit zo stil

Extreem weinig geluid, fijne maling en duurzaam: de premium maalschijven gemaakt van hoge kwaliteit, slijtvrij keramiek haalt meer uit iedere boon. Met dank aan de silentCeram Drive.

Koffiemachine

 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

 

Klik hier om terug te gaan naar Siemens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.