Home Connect

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. U bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl u nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van uw afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen. Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen. Laat verschillende Home Connect apparaten met elkaar communiceren, voor nog meer gebruiksgemak. Denk hierbij aan de Home Connect afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt.

home connect


Informatie op afroep

Vergeet omslachtig bladeren in boeken of lang zoeken op het internet. Profiteer van de handige digitale handleidingen en intelligente extra’s. Vind gedetailleerde informatie, tips & tricks over programma’s en opties. Ervaar hoe eenvoudig de bediening van uw oven, kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en vaatwasser met Home Connect is wanneer u alle informatie altijd bij de hand heeft.

De juiste accessoires

Er zijn veel handige accessoires voor uw huishoudelijke apparaten van Siemens. Met de Home Connect app kunt u deze nog eenvoudiger vinden. Zodra u een accessoire heeft uitgekozen, maakt de app verbinding met de online shop waar u direct een bestelling kunt plaatsen.

Maak verbinding met andere slimme apparaten

Via de Home Connect app krijgt u toegang tot een uniek netwerk van partnerdiensten op uiteenlopende gebieden. Of het nu gaat om digitale thuishelpers, spraakbesturing, lichtsensoren of energiebeheer – door de services en applicaties van Home Connect partners te koppelen, maakt u uw leven nog makkelijker. Creëer een geheel eigen scenario, en koppel handelingen van verschillende slimme apparaten aan elkaar. Start de zondagochtend bijvoorbeeld met een scenario waarbij de oven voorverwarmt voor het bakken van een croissant, uw favoriete muziek begint te spelen, de verlichting aangaat en er een vers kopje espresso wordt gezet – met slechts één druk op de knop. 

Home Connect is van grote toegevoegde waarde bij het koken, maar is ook actief wanneer de luchtkwaliteit van de ruimte onvoldoende is. Dan zuivert de Home Connect afzuigkap met CleanAir Plus recirculatiemodule de lucht. Dankzij de nieuwe Home Connect partner NuWave wordt de luchtkwaliteit van de ruimte gemeten met de Cair Sensor en bij onvoldoende kwaliteit schakelt de afzuigkap automatisch aan. Niet alleen worden de kookgeurtjes gefilterd maar ook worden de pollen door het filter verwijderd en allergenen gedeactiveerd. Dit kan zowel automatisch worden geactiveerd als handmatig via de app.

Home Connect: Ovens

Bediening op afstand: bedien uw oven vanaf elke plek via de Home Connect app

Uw oven biedt u meer vrijheid en flexibiliteit. Dankzij Home Connect kunt u kookprogramma’s starten en stoppen en de instellingen intuïtief aanpassen via de app zonder dat u in de keuken hoeft te zijn.

RecipeWorld: kies een recept en pas de instellingen van de oven aan

Culinaire hoogstandjes kunnen zo gemakkelijk zijn: bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect app. Zodra u uw favoriete recept heeft gekozen, kunt u de instellingen voor de perfecte bereiding direct naar uw oven sturen.

OpenDoor

Siemens presenteert de eerste Siemens oven met een deur die spraak gestuurd te openen is. Erg handig op het moment dat u met een lasagneschaal in uw handen voor de oven staat.

Home connect oven


Home Connect: Inbouw espresso volautomaten

Eenvoudig uw favoriete koffie zetten via de Home Connect app

Ristretto, cappuccino, latte macchiato: als het op koffie aankomt, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. De koffie voldoet met Home Connect eenvoudig aan ieders wensen. Pas de sterkte, de temperatuur en de hoeveelheid melk aan naar uw eigen voorkeur. Kies of creëer de gewenste specialiteit via de intuïtieve appinterface en verstuur het naar uw Siemens koffieautomaat.

coffeePlaylist: verzamel en verzend favoriete drankjes via de app

Verras en verwen uw gasten. Met de Home Connect app kunt u meerdere bestellingen voor diverse koffievarianten aannemen en de lijst naar uw apparaat verzenden. Het koffiecentrum bereidt vervolgens één voor één de koffiespecialiteiten van de lijst. Het was nog nooit zo makkelijk om uw gasten perfect te verwelkomen.

Recepten: voor gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt

Voor veel gerechten, dranken of desserts, zoals espresso crème brûlée, is koffie nodig als ingrediënt. Uw apparaat is daar met Home Connect perfect op voorbereid. Kies eenvoudigweg voor een van de voorgeprogrammeerde recepten en start de bereiding op afstand.

Home Connect: Afzuigkappen

Bedien uw afzuigkap vanaf elke plek

Bedien uw afzuigkap waar u ook bent met behulp van de intuïtief te bedienen Home Connect app. Denk hierbij aan het aanpassen van de afzuigsnelheid of het regelen van de verlichting.

Gegarandeerd de beste prestaties

Nadenken over het onderhoud van uw afzuigkap behoort voorgoed tot het verleden. Ontvang via de app een pushbericht wanneer u de filter van uw afzuigkap moet vervangen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste prestaties. De juiste filters kunt u vervolgens gemakkelijk via de onlineshop bestellen.

Monitor uw kookplaat op afstand

Bij een kookplaat met Home Connect kunt u via de app uw kookplaat monitoren. Daarnaast kunt u met de cookConnect functie de bijbehorende Home Connect afzuigkap bedienen.

Home connect afzuigkap


Home Connect: Vaatwassers

Bediening op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser

Kies met de Home Connect app eenvoudig programma’s en opties. Zet uw vaatwasser aan, waar en wanneer u dat wilt. Als de vaat schoon en droog is, stuurt de Home Connect app u een pushbericht.

Easy Start: kies en start het ideale reinigingsprogramma met de Home Connect app

Easy Start maakt het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar eenvoudige vragen over reinigingsvoorkeuren en het type vaat via de Home Connect app. Vervolgens ontvangt u een aanbeveling voor het beste programma, dat u via de app op afstand kunt laten starten.

Ontvang een melding zodra uw voorraad vaatwastabletten opraakt

Zet elke keer dat u nieuwe vaatwastabletten koopt een aantekening in uw Home Connect app. Zo kunt u via uw smartphone altijd en overal bekijken hoeveel vaatwastabletten u nog heeft.

home connect vaatwasser


Home Connect: Koelkasten

Bediening op afstand: bedien uw koelkast intuïtief met de Home Connect app

Met de Home Connect app kunt u alle instellingen, zoals de temperatuur van uw koelkast wijzigen zonder dat u de koelkastdeur ook maar hoeft te openen. De Home Connect app is heel intuïtief en makkelijk te bedienen. U heeft geen handleiding meer nodig. U kunt zelfs meldingen ontvangen als de deur per ongeluk openstaat, of wanneer de temperatuur moet worden bijgesteld.

Bewaargids: vind de beste plek voor elk product

Elk product stelt andere eisen aan zijn bewaaromgeving. Dankzij de bewaargids in uw Home Connect 
app hoeft u de beste bewaaromstandigheden voor uw boodschappen niet te onthouden. De app vertelt u hoe u de producten het best bewaart, en geeft zelfs informatie over de voedingswaarde van de producten in uw koelkast.

Camera in the fridge: bekijk de inhoud van uw koelkast, waar u ook bent

Dankzij de camera’s in de KA92DHXFP en KG56NHX3P vrijstaande koelkasten en de intuïtieve Home Connect app, kunt u de inhoud van de koelkast bekijken, waar u ook bent. Dus zodra u culinaire inspiratie krijgt, kunt u binnen een paar seconden zien of u de benodigde ingrediënten al in huis heeft *.

* De camera functie is alleen beschikbaar op de vrijstaande koelkasten KA92DHXFP en KG56NHX3P.

 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Siemens
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.