Vaatwassers - We zijn thuis, ook in vaatwassers

Als iets het gemak onderstreept, dan is het wel uw vaatwasser. Hoe groot uw gezin ook is; Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser voor u. U kiest de hoogte, het aantal couverts en daarbij de varianties aan extra producteigenschappen. Een aantal vaatwassers is bovendien extra zuinig door het lage waterverbruik, zuinige energieklasse en tijdverkortfunctie. De uitgestelde start zorgt ervoor dat u bepaalt wanneer de machine zijn werk doet. Zo doen de apparaten duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk hun werk. Mooi makkelijk van Pelgrim.

SpeedWash

Met het snelste SpeedWash programma, wast u de vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal voor als u tijdens een etentje de borden van het voorgerecht ook voor het hoofdgerecht nodig hebt. Of als u een feestje geeft. SpeedWash dus. En dat is op zich alweer een feestje waard! Door de tijdsduurverkorting in te schakelen kan elk ander programma ook worden ingekort.

Speedwash


Energiezuinig A+++

Dankzij de krachtige motor, de optimale programma’s en unieke specificaties zoals TotalDry, bereiken de nieuwe vaatwassers van Pelgrim perfecte resultaten met een heel laag energieverbruik tot A+++.

AutoProgram

Soms wilt u alleen uw wijnglazen even kristalhelder reinigen. Op een ander moment misschien juist een uitgebreide vuile vaat. De geavanceerde AutoProgram past automatisch de temperatuur en tijd van het programma aan dat bij de vaat past. Wat weer voor een minimaal water- en energieverbruik zorgt.

TotalDry

Vaatwassers die zichzelf automatisch openen, ongeveer 20 minuten nadat de vaatwasser klaar is. De laatste stoom wordt vrij gelaten en koele en droge lucht kan naar binnen. Dat zorgt ervoor dat de schone vaat perfect droogt. Dát is nog eens een innovatie waar u wat aan heeft! Uiteraard is het ook mogelijk deze optie eenvoudig uit te schakelen.

IonTech

Vieze luchtjes in een vaatwasser waarin al een tijdje vuile vaat staat. Niemand zit daar op te wachten. Daarom hebben we de IonTech technologie ontwikkeld. Die vieze luchtjes verdrijft en zelfs een vaatwasser die vol vuile vaat staat, fris laat ruiken. 

SuperSilent

Onze allerstilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid. Fluisterstil dus. Doordat we speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s hebben ontwikkeld, merkt u vaak niet eens dat de vaatwasser voor u bezig is.

Interior LED

U laadt uw vaatwasser eenvoudig in en uit door de mooi weggewerkte LED verlichting de vaatwasser. Zo is alles perfect verlicht. En dat draagt weer bij aan nóg meer gebruiksgemak.

Interior Led

 

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak.
 

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.