Trends

Gezond koken

Stomen is een van de gezondste manieren om uw eten te bereiden. U kookt vetvrij en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Het is ideaal voor het (gelijktijdig) bereiden van vis en groentes, rijst of pasta. En, ook heel belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur!

Pelgrims combi-stoomoven kan echter meer dan alleen stomen; u houdt er makkelijk gerechten in warm en warmt ze perfect op. Dit opwarmen (regenereren) met stoom is ideaal: uw gerechten worden met stoom opgewarmd waardoor ze niet uitdrogen. Uw opgewarmde pasta smaakt dan alsof net gekookt. Tomaten ontvellen, borden voorverwarmen of au-bain marie verwarmen; ook allemaal voordelen van een combi-stoomoven.

De slimste keuze voor thuis: de 3 in 1 oven 

Samen-lijn: de oven die écht alles kan. Van opwarmen, bakken tot stomen: met de nieuwe 3 in 1 combi-oven van Pelgrim hoef je geen concessies te doen in je kookwensen, hoe groot of klein de keuken ook is. Deze multifunctionele oven heeft niet alleen de grootste oveninhoud in de markt, maar is ook de enige met een volwaardige stoomfunctie én daarnaast de voordeligste oven in zijn soort. Gerechten bereiden op een handige, snelle én gezonde manier in één apparaat!

Grote kookwensen, kleine keuken

Doe geen concessies in je kookwensen, met de 3in1 oven kan je al jouw favoriete gerechten bereiden.

Handig, snel en gezond

Even snel wat opwarmen, een knapperig brood maken of SousVide koken alles kan met de 3in1 oven. Door geavanceerde technieken zoals de inverter en stoomfunctie blijven alle vitamines in je gerecht behouden.

Volwaardig stomen

Pelgrim biedt als enige in de markt een 3 in 1 oven met een volwaardige stoomfunctie. Dit betekent dat je je gerecht kunt bereiden met 100% stoom of een combinatie van stoom met de hetelucht functie.

Het voordeel van 3

In plaats van drie ovens in je keuken heb je maar één oven nodig. Niet alleen heel praktisch maar het scheelt ook in de portemonnee. 

3 in 1 oven


Stoer en stijlvol

Matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in uw keuken. Niet verwonderlijk dat Pelgrims matzwarte assortiment in populariteit toeneemt. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

Matzwart apparatuur Pelgrim


Mooi samen is niet alleen

Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt uw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Perfect te combineren

Alle apparaten uit de Mooi Samen lijn kunt u perfect met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld een set met een 45 cm nis combimagnetron, een 60 cm nis oven en vul dit aan met een handige accessoire lade. De 45 en 60 cm nis apparaten met TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen.

Zo creëert u een prachtig panorama effect in uw keuken. De 45 en 60 cm nis apparaten met 2-knopsbediening zijn mooi verticaal te combineren. Naast vlekvrij RVS is de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt uw keuken een volstrekt andere luxueuze uitstraling.

Mooi Samen lijn


Warmhoudlades 

Deze lade is ideaal voor verwarmen, warmhouden of ontdooien van gerechten. Ook handig voor het verwarmen van borden en kopjes. Na gebruik is de lade ook te gebruiken als accessoire lade voor het opbergen van je keukenspullen. Door de 100% telescopische geleiding schuift de lade gemakkelijk open. Deze warmhoudlade maakt onderdeel uit van de Mooi Samen (oven)lijn is en is dus uitstekend te combineren met een van de andere Mooi Samen apparaten.

Warmhoudlade


Het nieuwe XL koken 

Pelgrim introduceert een uniek product in de categorie inductiekoken, waarmee je groots kunt genieten. Een XL formaat inductiefornuis met een 90 cm kookplaat en een grote oven met een inhoud van 98 liter. Voor echte kookliefhebbers die houden van multifunctioneel koken en zich niet willen afvragen of een pan of bakplaat wel past. Ervaar de verschillende functies, het gebruiksgemak en design opties van het fornuis en geniet van het nieuwe XL koken! 

xl koken


Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 


Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.