Fornuizen - Koken voor de hele familie

Een fornuis is een combinatie van een gas of inductiekookplaat en een oven. Het is een echte eyecatcher in uw keuken en is zowel vrijstaand te plaatsen als strak in te bouwen tussen de keukenkastjes.

Pelgrim heeft fornuizen van 90 cm breed en door deze breedte heeft u alle ruimte om te koken; koken voor de hele familie is dus een fluitje van een cent. Een fornuis geeft uw keuken een prachtige professionele uitstraling.

Heeft u het fornuis tegen de wand staan? Maak dan het plaatje af met een RVS achterwand en bijpassende afzuigkap. 

Fornuis

 


 

 

 

 

 


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Vraag gratis aan

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!
 

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.