Vaatwassers

Glansrijke prestaties op ieder vlak

NEFF biedt voor iedere keuken een perfecte inbouwoplossing en voor elke wens de passende functionaliteit. Onze vaatwassers zijn niet alleen stil (41 db) maar met ons uniek waterbesparingssysteem bespaar je honderden liters water per jaar. Dankzij de Zeolith® technologie komen je pannen, servies en glazen schoon én droog uit de vaatwasser. 

Vaatwasser Neff


Flex 3 besteklade

De VarioFlexPro korfindeling zorgt voor meer flexibiliteit en een optimale benutting van de ruimte: in onder- en bovenkorf zitten in totaal zes neerklapbare bordenrekken en drie opklapbare en deelbare etagères. Zo kun je er naar wens borden of pannen plaatsen. Er is ruimte voor grote borden en voor veel wijnglazen. Kwetsbare wijnglazen kunnen extra goed en veilig gereinigd worden met de los verkrijgbare wijnglazenhouder (Z7863X8). In de bovenkorf passen wel 13 standaardcouverts en worden glazen goed beschermd.

Zeolith® mineralen

Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat door zijn bijzondere structuur vocht kan opnemen en omzetten in warmte-energie. Dat het mineraal zeoliet in apparatuur wordt toegepast, is niet nieuw. Al jaren functioneert het als katalysator, als water-onthardings- of droogmiddel of in warmteopslagsystemen. Bij NEFF hebben we al even ontdekt dat dit mineraal ook een belangrijke rol kan spelen in vaatwassers.

Time Light

De innovatieve resttijdprojectie bij volledig geïntegreerde NEFF vaatwassers. De daadwerkelijk resterende tijd tot het einde van het vaatwasprogramma wordt perfect leesbaar in uren en minuten op de keukenvloer geprojecteerd – onafhankelijk van de soort en kleur vloer. Hetzelfde geldt als de starttijd wordt geprogrammeerd, dan wordt de tijd tot aan het begin van het vaatwasprogramma geprojecteerd.

timelight


Open Assist

Ideaal voor greeploze keukens. Een enkele druk tegen de deur zorgt ervoor dat de vaatwasser vanzelf een stukje open gaat. Je hebt geen greep meer nodig.

vaatwasser


Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak.
 

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.