Trends

Kookplaat met afzuiging

Dit 2-in-1 apparaat is de perfecte combinatie van een flexibele kookplaat en een krachtig afzuigsysteem dat je bijna niet hoort. De verzonken ventilatie-unit zorgt voor een groot, doorlopend kookoppervlak met veel ruimte voor je pannen.

Klik hier voor meer informatie over de kookplaat met afzuiging.

kookplaat


Gezond leven

NEFF biedt een breed palet aan energiezuinige koelapparaten: koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers. Ons assortiment bestaat zowel vrijstaand als inbouw. Dankzij de flexibele indeling en het innovatieve FreshSafe vershoudsysteem, zijn onze koelapparaten niet alleen comfortabel, maar blijven je vlees, vis en groenten en fruit tot wel 3 keer langer vers.

Klik hier voor meer informatie over koelen en vriezen

Koelen


Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

 

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.