Kookplaten met afzuiging

Stil, eenvoudig schoon te houden en simpel te bedienen

Dit 2-in-1 apparaat is de perfecte combinatie van een flexibele kookplaat en een krachtig afzuigsysteem dat je bijna niet hoort. De verzonken ventilatie-unit zorgt voor een groot, doorlopend kookoppervlak met veel ruimte voor je pannen.

Neff Kookplaat met afzuiging


Onze stilste afzuigingmodule - extreem stil, efficiënt en krachtig

Stel je eens voor; je bent aan het koken en alles kookt en sist, maar je keuken is aangenaam stil en de lucht is heerlijk fris. Dankzij de nieuwe motortechnologie werkt onze nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging bijzonder krachtig en stil. Op elk vermogensniveau.

Dankzij de volautomatische vermogensaanpassing van de ventilator voert de geïntegreerde afzuiging alleen de noodzakelijke kookdampen af. Dit zorgt voor zo min mogelijk geluid en een fijne kookervaring.

Beide handen vrij om te koken

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk: wanneer je de kookplaat inschakelt, wordt de afzuiging geactiveerd. De luchtsensor regelt automatisch de prestaties van de ventilator – afhankelijk van de behoefte.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een slim algoritme dat informatie uit twee bronnen verwerkt en de prestaties van de afzuiging daarop aanpast. De Automatic AirSensor detecteert geuren en dampen. Om het systeem nog sneller en beter te laten reageren, wordt het besturingsalgoritme verbeterd door de gegevens van de kookplaat. Hoe hoger het geselecteerde vermogensniveau van de kookplaat, des te groter wordt de kans dat geuren en dampen zich sterker ontwikkelen.

Met handig uitneembaar filter

Een innovatief overloopsysteem beschermt de binnenkant van de kookplaat tegen vloeistoffen. En mocht het water van de pasta toch overkoken, dan wordt dit opgevangen in een geïntegreerde lekbak. Bekijk de video om te zien hoe het uitneembare vetfilter in zijn geheel in de bovenste korf van de vaatwasser geplaatst kan worden.


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Neff

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.