Afzuigkappen

Voor elke keuken een passende afzuigkap

Wie geen afzuigkap in zijn keuken heeft, weet het maar al te goed: nog lang na het koken blijven kookluchtjes hangen. Na verloop van tijd vormt zich ook nog eens een vettige laag op je keukenkastjes. NEFF biedt een grote keuze aan afzuigkappen, zodat er voor iedere keuken een passende oplossing is. Of je nu ruimte hebt voor een eilandschouwkap of over wat minder ruimte beschikt.

Afzuigkap neff


Je eigen creatieve ruimteAfzuigkap

Onze decoratieve afzuigkap is magnetisch, beschrijfbaar en heeft een boekenplank voor je kookboek of tablet. Niet alleen mooi, maar ook functioneel: deze afzuigkap bevrijdt je keuken geruisloos van dampen en kookluchtjes. En voor extra power trek je de kap met één beweging naar je toe. 


Kies de kleur die bij je past

Onze decoratieve, zwarte  afzuigkap is leverbaar met Ambient Light. Hierdoor heb je de keuze uit 31 verschillende kleuren waarmee je altijd de juiste sfeer creëert in je keuken: diep rood voor een romantisch etentje of energiek groen voor een thuiswerk dag. 

Afzuigkap neff


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.