Kookplaten met afzuiging

Hood-in-Hob

De Hood-in-Hob is een kookplaat met ingebouwde afzuiging; extra gemak in de keuken dus. Zoals de naam al aangeeft, bestaat de Hood-in-Hob uit twee onderdelen. De Hob (kookplaat) heeft twee koppelbare octazones. Hiermee creëer je een extra groot kookoppervlak voor bijvoorbeeld een vis- of grillpan. Dankzij de ingebouwde, matzwarte Hood (afzuigunit) heb je geen losse afzuigkap meer nodig. Zo combineert de Hood-in-Hob koken en afzuiging in één systeem. 

OCTAZONES: De flexzone van deze kookplaat is bijzonder vanwege de octazones. Octa betekent een 8-hoekige design in plaats van rond waardoor er een groot kookoppervlakte (tot wel 21 x 38 cm) wordt gecreëerd.

hood in hob


Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

 

Klik hier om terug te gaan naar ETNA

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.