Afzuigkappen

afzuigkapBij ETNA kun je terecht voor alle soorten afzuigkappen. Kies je voor een inbouw afzuigkap of een vlakscherm afzuigkap? Dan kun je deze afzuigkap mooi wegwerken en creëer je een strak keukenbeeld. Zoek je een afzuigkap in de vorm van een echte blikvanger? Dan kun je kiezen voor een wandafzuigkap of een eilandschouwkap: deze verrijken je keuken met hun fraaie design. En wat dacht je van een diagonale afzuigkap? Een ergonomische topper waaraan je nooit meer je hoofd stoot. Goed om te weten: een aantal gemotoriseerde afzuigkappen is geschikt voor recirculatie. 

 

Design recirculatie afzuigkappen 

De Design afzuigkappen met recirculatie van ETNA zijn echte blikvangers in je keuken! Door het gebruik van een koolstoffilter heb je geen afvoer naar buiten nodig en kun je deze afzuigkap ophangen waar jij wil (het handigste is wel boven je kookplaat). De afstandsbediening is magnetisch en plak je makkelijk aan de afzuigkap waardoor die altijd binnen handbereik is.

Wist je dat de kleuren zijn afgestemd op de Retro koelkasten en door de ronde hoeken samen een mooi geheel vormen?

Motorloos 

Een motorloze afzuigkap wordt gebruikt in woningen met een centraal afzuigsysteem (mechanische ventilatie). De lucht wordt dan via het bestaande ventilatiekanaal afgevoerd. Hierdoor is een afvoer naar buiten dus niet nodig. Een andere optie is recirculatie. Dit kan met een gemotoriseerde afzuigkap met koolstoffilters.

afzuigkap


Luxe elektrische klep 

De motorloze afzuigkappen zijn uitgevoerd met een elektrische klep die het afzuigkanaal perfect afsluit wanneer de kap uitgeschakeld is. Hierdoor gaat er geen warmte verloren. Bijkomend voordeel is dat de klep geen vreemde bijgeluiden geeft zoals bij een mechanische klep voor kan komen.

Filters 

Voor een optimale werking van de afzuigkap is het noodzakelijk om regelmatig de filters schoon te maken. De meeste ETNA afzuigkappen zijn voorzien van aluminium cassettefilters. Het voordeel van deze filters is dat ze ook geschikt zijn voor de vaatwasser waardoor het schoonmaken wel heel eenvoudig wordt. Gebruik hiervoor een lage temperatuur en een kort programma.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar ETNA

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.