Vaatwassers

Droogt net zo goed als dat het wast

Het assortiment inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad.

Vaatwasser


PerfectDry met Zeoliet

De Serie 6 en 8 vaatwassers van Bosch zijn voorzien van allerlei extra functionaliteiten. Stuk voor stuk helpen deze jou in het dagelijks leven om het doen van de afwas nog makkelijker te maken. Zo zijn de Serie 6 vaatwassers onder andere voorzien van TimeLight en PerfectDry met Zeoliet.
We gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven dat geregeld nog met de hand moet worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd: zelfs plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

PerfectDry vaatwassers nemen vocht op en zetten dit om in warme lucht, dankzij Zeoliet. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd naar het interieur van de vaatwasser, wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Bovendien verbruiken de vaatwassers met PerfectDry minder energie: tot wel 30% minder dan andere apparaten met energieklasse A.

Vaatwasser


TimeLightVaatwasser

Dankzij TimeLight ben je altijd op de hoogte van wat jouw vaatwasser doet. Hij toont op de vloer hoe lang het programma nog duurt. En laat je bovendien zien in welke fase van het programma hij zich bevindt.

 

Vaatwasser


Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak
 

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.