Kookplaten met afzuiging

De perfecte combinatie in één apparaat

Met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging worden de mogelijkheden om je keuken helemaal naar wens in te richten nóg uitgebreider. Of je nu een open keuken wilt met een vrije doorkijk of juist meer opberg- en kastruimte boven je kookplaat.

De inductiekookplaten met afzuiging van Bosch zijn volledig vernieuwd en hebben een nieuw stijlvol ontwerp gekregen. De afzuigmodule is smaller geworden en is vlak geïntegreerd in de kookplaat. Hierdoor kun je de pannen nóg gemakkelijker over de kookplaat verplaatsen. De Carbon Black Comfort profiellijsten maken het design helemaal af. Daarnaast bieden de nieuwe inductiekookplaten met afzuiging meer mogelijkheden om de lucht af te voeren. Wat je keukenwensen dus ook zijn, er is altijd wel een optie die bij jouw keukeninrichting past.

Kookplaat met afzuiging Bosch


Serie 6 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De PVQ795F25E Serie 6 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een unieke kookplaat met een breedte van 70 cm die in een nis van 60 cm past. De kookplaat is voorzien van de gebruiksvriendelijke DirectSelect-bediening en twee CombiZones, waarmee de losse kookzones gekoppeld kunnen worden voor meer nóg flexibiliteit. Zo past bijvoorbeeld ook je braadslede perfect op de kookplaat. Dankzij PerfectFry geniet je bovendien elke keer weer van dezelfde perfecte resultaten. Zo smaakt het niet alleen deze keer heerlijk, maar ook de volgende keer.

Kookplaat met afzuiging Bosch


Serie 8 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De PXX895D66E Serie 8 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is voorzien van het DirectSelect Premium bedieningspaneel en twee FlexZones, waarmee de losse kookzones gekoppeld kunnen worden en de onderkant van de pan altijd in zijn geheel perfect wordt verwarmd. Deze inductiekookplaat is niet alleen voorzien van PerfectFry, maar ook van de PerfectCook-technologie. Hiermee hoef je bijvoorbeeld niet langer om te kijken naar je pan met kokend water. De PerfectCook-sensor houdt de pan tijdens het koken in de gaten en past de temperatuur automatisch aan; op alle kookzones en bij tot wel drie pannen tegelijk.

Kookplaat met afzuiging Bosch


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.