Afzuigkappen

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk.

Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. De ene wilt graag dat de afzuigkap een prominente plek moet krijgen in de keuken en de ander wilt graag zo min mogelijk van de afzuigkap zien. Zo heeft Bosch voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten. 

Afzuigkap


EcoSilence DriveEco

Grote prestaties in plaats van groot volume: De EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels, zodat je niet de nadelen van een traditionele motor ondervindt. In plaats van energieverlies, slijtage en geluid krijg je met Bosch afzuigkappen efficiëntie, duurzaamheid en perfecte werking.


PerfectAir Sensor

De PerfectAir-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur - voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen. Tegelijkertijd wordt het geluidsniveau beperkt omdat alleen het minimaal vereiste afzuigvermogen wordt geactiveerd. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Afzuigkap


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.