Wijnkoelers

Stelt jezelf eens voor: een lekkere wijn op exact de juiste temperatuur geserveerd. Het kan culinaire gerechten aanvullen en voor sfeervolle momenten zorgen. De bewaartemperatuur vormt hierbij een belangrijkere rol dan je misschien denkt. Tijdens het bewaren van de wijn zorgt een goed klimaat namelijk voor een positieve invloed op de kwaliteit en de smaak. Door meerdere temperatuurzones heb je de mogelijkheid om witte wijnen, rode wijnen, champagnes en andere wijnsoorten onder de ideale omstandigheden te bewaren en serveren.

Boretti


Eyecatcher in de keuken 

De combinatie van glas en hout van onze wijnklimaatkasten geeft een luxueuze touch aan jouw keuken. Met keuze uit meerdere verlichtingsscenario’s kun jij jouw wijncollectie aantrekkelijk presenteren. Samen met onze fornuizen, zijn de Boretti wijnklimaatkasten de eyecatchers in jouw keuken. En terecht, want we weten dat jij als culinaire meester iedere fles met zorg hebt gekozen.

Boretti


Temperatuurzones 

Alle wijnklimaatkasten hebben minimaal twee klimaatzones voor het bewaren van een brede selectie aan wijnsoorten. Bewaar witte wijnsoorten in de bovenste klimaatzone bij een temperatuur van +6°C tot +8°C. Rode wijnen komen juist het best tot hun recht bij een bewaartemperatuur van +18°C.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar Boretti
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.