Koffiemachines - De ultieme luxe

Elke dag weer de smaaksensatie van versgemalen koffie. Keer op keer zet u een fantastisch kopje koffie. Alle soorten koffie kunt u moeiteloos maken met de inbouwkoffiemachine. U kunt de intensiteit per kop naar eigen smaak perfectioneren of zelfs de maalgraad van de koffiemolen regelen. ’s Avonds alleen een kopje decafé zetten, is heel eenvoudig dankzij het aparte reservoir voor gemalen koffie. Daarnaast beschikt het apparaat over een unieke automatische cappuccino-functie, waarbij de melk automatisch wordt opgeschuimd in de bijgeleverde melkkan. Deze is eenvoudig te reinigen en kan zonder probleem – met melk – in de koelkast worden bewaard.

Koffiemachine


De ultieme koffiebeleving

Het menu begeleidt u naar uw persoonlijke keuze voor uw favoriete kopje koffie. De koffiebeleving is op een nieuw niveau gezet door de veelheid aan keuzes, van latte macchiato tot espresso. Er zijn vele individuele instellingen en de favoriete keuzes zijn gemakkelijk op te slaan, per gekozen profiel, dat per lid van het huishouden of gast is in te stellen.

Melkthermoskan

Erg handig is de eenvoudig uitneembare melkthermoskan van RVS. Zo kunt u de thermoskan gewoon in de koelkast neerzetten wanneer er even geen koffie met melk wordt gedronken. Maar ook buiten de koelkast blijft de melk langer koel en goed door de isolerende werking van de melkthermoskan.

Koffie

 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Vraag gratis aan

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!Klik hier om terug te gaan naar ATAG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.