Fornuizen

Een fornuis geeft uw keuken direct de uitstraling van een restaurantkeuken. En als u even voorbij het robuuste uiterlijk kijkt, zijn ook de prestaties van onze semi-professionele fornuizen fors te noemen. Een droom voor menig kookliefhebber die het liefst kookt en bakt met één apparaat.

Fornuis atag


Met enkele oven

Met afzonderlijk in te schakelen óf gecombineerd te gebruiken onder- en bovenwarmte, grill en heteluchtcirculatie is de oven van dit fornuis een echte alleskunner. En bijzonder ruim bemeten bovendien: maar liefst 85 liter inhoud. In combinatie met maar liefst zes branders is er niets dat met dit fornuis niet kan.

Inductie

Het inductiefornuis is een veilige en energiezuinige manier van koken. Het is makkelijker schoon te maken en de warmte stelt u nauwkeurig in. Met 5 kookzones, waaronder een XL kookzone van Ø21 centimeter heeft u alle ruimte voor uw pannen. Het koken op inductie heeft nog meer voordelen zoals Bridge Induction, waarmee met één druk op de knop de twee rechthoekige kookzones gekoppeld kunnen worden. Hierdoor ontstaat één royale kookzone.

GasWokbrander

Koken op gas is een klassieke manier van koken. Voorzien van verschillende kookzones, waaronder een wokbrander en sudderbrander, is dit een veelzijdig product voor de professionele thuiskok. De massieve verzonken pandragers zorgen voor een robuust groot kookoppervlak. De gasbranders zijn geschikt voor de nieuwe gassamenstelling.


 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Vraag gratis aan

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!
 

Klik hier om terug te gaan naar ATAG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.