Trends

Trendalert!

De MattBlackLine van AEG is een even praktische als stijlvolle keuze voor een nieuwe keuken. Deze nieuwe lijn bestaat uit een SteamPro stoomoven, een CombiQuick oven met magnetronfunctie, een warmhoudlade, een volautomatisch koffieapparaat en een wijnkoeler.

De nieuwe MattBlackLine van biedt een brede selectie inbouwapparatuur, die een matzwarte afwerking combineert met andere premium materialen. Ontdek de complete keukenlijn!

AEG


COOK VIEW® OVEN

De CookView® oven is voorzien van een camera. Hiermee kun je het kookproces live op je smartphone of tablet volgen. Ook temperatuur en baktijd aanpassen gaat eenvoudig op afstand. Je hoeft dus niet in de keuken te blijven om alles onder controle te houden.

STEAMPRO OVEN

Eindelijk een oven waarmee je van elke maaltijd een culinaire belevenis maakt. De AEG SteamPro
oven heeft drie kookstanden: hetelucht, stoom en een mix van beide. De sous-vide technologie
zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om
uitzonderlijke smaakervaringen te creëren.

AEG


SENSEPRO® INDUCTIEKOOKPLAAT

De AEG SensePro® inductiekookplaat voelt het kookproces perfect aan. Deze kookplaat
communiceert met een draadloze voedselsensor die de kerntemperatuur van een gerecht meet
waardoor het kookproces precies kan worden opgevolgd. Kook aardappelen, laat saus
sudderen, bak een biefstuk - elk gerecht lukt. Bovendien is het ook de allereerste kookplaat
met een volwaardige sous-vide functie.

AEG


HOB²HOOD AFZUIGKAP

AEG afzuigkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging.
Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de afzuigkap in werking en
tijdens het koken wordt het afzuigvermogen automatisch afgestemd op het kookproces -
zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

SPINVIEW® KOELKAST

Dankzij Spinview® hoef je niet meer te zoeken in je koelkast. Met dit 360° draaiende
legplateau zijn spullen achteraan in de koelkast altijd binnen handbereik. Samen met CustomFlex® en MultiSpace toont Spinview® aan hoe AEG op een innovatieve manier omgaat met ruimte in de koelkast.

COMFORTLIFT® VAATWASSER

De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf - met belading - bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kun je, zonder bukken, efficiënter in- en uitladen. Met ComfortLift® brengt AEG de vaat naar een heel nieuw niveau.

AEG


MattBlackLine

Roestvrij staal heeft lang het keukeninterieur gedomineerd en is nog steeds onveranderd populair. Daarnaast is glanzend zwart in opkomst – vooral mooi in een glanzend witte keuken – maar het
nieuwste van het nieuwste is mat zwart. Mat zwarte oppervlakken werden van oudsher in de keuken gebruikt – van gietijzeren kookgerei tot geëmailleerde keramische artikelen. Het materiaal is van
nature vlekvrij en dat maakt het zowel praktisch als stijlvol. Onze MattBlackLine biedt een brede selectie modellen die een mat zwarte afwerking combineren met andere premium materialen.

AEG


Steamify®-functie 

Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht worden gerechten nog lekkerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt en gerechten uitdrogen. En dankzij de voorzichtige
en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en blijven vitaminen, smaak en textuur beter behouden. Hoeveel stoom er nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Je stelt de temperatuur is zoals je normaal gesproken zou doen en activeert de Steamify®-functie. De oven zorgt dan voor de juiste hoeveelheid stoom.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.