Afzuigkappen

Onze keuken hoort fris, helder en rustig te zijn zodat de tijd die we er doorbrengen zo aangenaam mogelijk verloopt. Bij AEG maken wij dan ook gebruik van geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat onze afzuigkappen je de optimale combinatie van een prachtig design en krachtige prestaties bieden.

Hob²Hood

AEG afzuigkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging. Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de afzuigkap in werking en wordt tijdens het koken het afzuigvermogen automatisch afgestemd op de behoefte. Zo blijft je keuken vrij van onaangename etensluchtjes en heb je je handen vrij voor de voorbereiding en verfijning van je gerechten.

AEG


Breeze-functie

Activeer na het koken de speciale Breeze-functie en de keuken wordt zo geruisloos mogelijk verfrist en ontdaan van kookluchtjes. Ideaal voor moderne open keukens of eetkeukens want tijdens het tafelen wil je natuurlijk niet worden gestoord door de afzuigkap.

SilenceTech

Dankzij de innovatieve technologie, houden AEG afzuigkappen je keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. De bijna geluidloze werking van de afzuigkap helpt je met het creëren van de perfecte sfeer in je huis.

Slim Line motor

De extra lage motor zorgt voor meer mogelijkheden om deze plafondafzuigkappen in te bouwen. Zelfs met een beperkte inbouwhoogte kun je deze nieuwe modellen een plaats geven in de keuken.

Motor op afstand inbouwbaar

Bij de werkbladafzuigunit en plafondafzuigkappen kan de motor worden losgekoppeld en met een connectiekit (accessoire) elders worden geplaatst.

Meer vrijheid om de afzuigkap te plaatsen waar je wilt.

Inverter motor met 10 jaar garantie

Een aantal AEG afzuigkappen is uitgerust met een inverter motor. Dit maakt ze niet alleen zeer efficiënt maar ook buitengewoon zuinig. Op de hoogste stand verbruiken ze maar liefst 40 % minder energie dan standaard afzuigkappen. En op de laagste stand nog minder dan een gloeilamp. Op deze motor geeft AEG maar liefst 10 jaar garantie.

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.