preload

Inspiratiemagazine aanvragen

Inspiratiemagazine Smaak

Kiezen met Smaak
Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak!

Moodboard
Volg de laatste trends!
Uitje snijden met Marloes en Frank van Akkeren van Mattemburgh
Lees over het leven in de keuken van twee rasechte horecaondernemers Frank en Marloes van Akkeren van Orangerie Mattemburgh in Hoogerheide orangeriemattemburgh.nl

 

Geïnspireerd blijven?
Wil je ook de volgende nummers van Smaak ontvangen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar inspiratiemagazine@bruynzeelkeukens.nl met daarin je naam en adres. Dan krijg je de nieuwe Smaak vanzelf thuisgestuurd.

Wil je direct inspiratie opdoen?

 Bekijk het Inspiratiemagazine online!

Neem ook eens een kijkje in ons digitale keukenboek met daarin informatie over wie we zijn, filmpjes van onze opstellingen, informatie over de keuken die werkt. En nog veel meer...

Keukenboek digitaal bekijken

Inspiratie

Wat doen wij met je gegevens?

Bruynzeel Keukens gebruikt de gegevens alleen om je op de hoogte te stellen van producten en diensten. Je gegevens worden niet gedeeld met andere partijen of instanties.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×