Keuken

Lekker weer naar binnen

Als ontwerper en styliste bij Bruynzeel Keukens komt Suzanne Jungschläger op heel wat keukenbeurzen, maar ook Pinterest is een belangrijke inspiratiebron voor haar. “Ik kan er uren op kijken. Zo zie ik dat de botanische trend er al even is, maar voorlopig nog lang niet weggaat. Als het buiten kouder wordt, is het heerlijk om het groen naar binnen te halen."

Lekker weer naar binnen

Moet je doen: je keuken vol gezellig groen.

Groene eyecatchers in je keuken
“Cactussen en vetplanten zijn echte eyecatchers, waar je in vrijwel iedere keuken wel een leuk plekje voor vindt. Heb je weinig ruimte op je aanrechtblad, dan kun je een muurrooster ophangen, met plankjes voor de planten en haken waar je potten, pollepels en memoboekjes aan kunt hangen.”

Smaak2


Combineren kun je leren
“Als je voldoende ruimte in je keuken hebt, is het leuk om te combineren met grote en kleine planten, met lichtgroen en donkergroen, en met verschillende potten en manden. Combineer planten op de grond met hangplanten. Bloemen mogen, maar hoeven niet. Met mooie, grote bladeren zit je al goed. En wat dacht je bijvoorbeeld van verse kruiden en kleine tomaten- en paprikaplantjes in je keuken? Mooi, handig én lekker.”

Botanische trend past overal bij
“Het grote voordeel van de botanische trend is dat hij past bij iedere stijl, of je nu een moderne of landelijke keuken hebt. Je kunt ook al vrij goedkoop een groen hoekje in je keuken maken. Leuk wat vetplantjes en kruiden clusteren op je aanrechtblad of op een halfhoge kast. Pas wel op dat je de boel niet té vol zet, je keuken moet vooral ook werkbaar blijven om in te koken. Wat mooie accessoires doen al meer dan genoeg!”

Smaak2


Meer inspiratie op doen? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina boordevol tips en de huidige trends. Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.