Keuken

Een kijkje in de keuken van Jeffrey

‘We zochten een mooie, maar vooral ook functionele keuken’

Nog geen maand wonen Jeffrey (26) en zijn vriendin in hun gloednieuwe stulpje in Oud-Gastel. Hond Lino rent enthousiast blaffend de keuken in. Alsof hij trots wil laten zien hoe zijn baasjes de beschikbare ruimte optimaal hebben benut. Jeffrey wijst: “Alleen al in de hoekkast kunnen we onze complete pannenset makkelijk kwijt.”

Jeffrey“In ons hele interieur zie je het industriële en de betonlook terugkomen. We waren er al snel over uit dat ook onze keuken in diezelfde stijl moest. Het is altijd spannend hoe het eindresultaat eruitziet. Die spanning was gelukkig nergens voor nodig: we zijn helemaal blij met onze keuken!”

Kien op koken

“We houden allebei van koken. Puur voor de hobby. Geen moeilijke dingen, hoor. Lasagne, preischotel en kipsalon (gezonde kapsalon) zijn onze favorieten. Rond etenstijd duiken we de keuken in. Samen koken werkt goed bij ons. Ik bak, zij snijdt. We maken veel ovengerechten, dus het is belangrijk om een goede oven te hebben.”

Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte

“We hebben veel op Pinterest gekeken. Vooral ter inspiratie voor de vloer. Standaard zou er een rechte keuken in onze woning worden geplaatst, maar wij hebben gekozen voor een L-keuken. Zo halen we nog veel meer uit onze beschikbare ruimte. Het samenstellen van de keuken verliep heel soepel. In de Bruynzeel winkel in Roosendaal hielp aankoopadviseur Eddy ons erg goed. Mijn vriendin en ik hebben precies dezelfde smaak, dus het kiezen tussen alle opties ging erg snel.”

Gastel


Met potten en pannen door de winkel

“Toch waren we uiteindelijk best wel een tijdje in de Bruynzeel winkel. Eddy gaf ons eerst de tijd om rustig rond te kijken. Daarna liepen we datzelfde rondje nog eens met hem, waarbij hij vroeg wat we allemaal belangrijk vonden in een keuken. We vielen al snel voor de betonlook, maar wilden vooral ook een functionele keuken. Dat is voor ons een keuken met een oven, een groot gasfornuis en geen dode hoeken. Het meest blij zijn we met onze vaatwasser, maar een goede tweede is het grote gasfornuis. In de Bruynzeel winkel verzamelden we meerdere potten en pannen uit de verschillende keukens, om te testen hoeveel er op het fornuis pasten. Uiteindelijk begon Eddy te schetsen en kregen we daarna een mooi 3D-ontwerp van onze keuken mee naar huis. 

GastelDe hele keuken in een dag gemonteerd

“Vooraf had ik verwacht dat het plaatsen van de keuken nog best een gedoe zou zijn, maar dat was het gelukkig helemaal niet. We hadden nog maar net de sleutel van ons huis of alle keukenonderdelen werden al geleverd. De dag erop stond de monteur om zeven ‘s ochtends voor de deur. In één dag heeft hij de hele keuken keurig netjes in elkaar gezet. Later is hij nog teruggekomen om de plinten op maat te zagen, aangezien onze vloer nog gelegd moest worden.”


Lovend over de oven

“Mijn vriendin is klein, dus het is handig dat onze oven onder het fornuis zit. Bij een hoge oven is het voor haar namelijk lastiger om er iets uit te halen. Mochten er in de toekomst kinderen komen, dan is onze lage oven nog steeds veilig: de buitenplaat van de oven wordt namelijk niet heet. Als we het fornuis gebruiken, is het RVS achterblad heel fijn. Dat beschermt goed tegen het spetteren en is makkelijk te reinigen.”

Met een stukje keuken naar de tegelzaak

“Ik had in mijn hoofd al een goed beeld van hoe de keuken in combinatie met de rest van het interieur eruit zou komen te zien. Mijn vriendin vond dat wat lastiger. Daarom hebben we wat stalen uit de Bruynzeel winkel meegenomen naar de tegelzaak. Erg fijn dat we die mochten lenen. Zo konden we perfect zien of alles mooi bij elkaar zou passen. Nu onze keuken met betonlook af is, zijn we ontzettend blij met het resultaat!”

Jeffrey


Keukenopstelling: Hoekkeuken
Keukentype: Atlas betongrijs
Prijs: € 6.488
Aantal m2: 9
Stijl: industrieel/basis
Highlights:

  • Betongrijze kleur van de keuken 
  • 5-pits kookplaat
  • Grote lades links en rechts naast de kookplaat
  • Le Mans hoekkast 

Ontdek meer over deze keuken! 

Atlas betongrijs

Overal op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken voeg je ze toe aan je moodboard: een inspirerend overzicht van al jouw keukenideeën. 

Maak je moodboard

Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt.  

Afspraak maken

 

 
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.