preload

Laat je inspireren

Doe volop inspiratie op en bewaar ideeën op je moodboard.

Inspiratiemagazine Smaak

Inspiratiemagazine Smaak ›

Ons nieuwe Inspiratiemagazine Smaak nu ook digitaal te bekijken! Doe meteen inspiratie op!

5x doen met pompoen

5x doen met pompoen ›

Dag watermeloen, hoi pompoen! Als de wereld langzaam rood, oranje en geel kleurt, blozen de kalebassen mee. Maar wat zoal te doen met die overvloed aan pompoen?

Feest in de keuken

Feest in de keuken ›

Twee uur rijden zijn ze van elkaar gescheiden, de zussen Marieke en Karlijn. Als de afstand tussen Haaksbergen en Tilburg wordt overbrugd, hangt daar dan ook altijd een logeerpartijtje aan vast. Nu Faysal, Mariekes vriend, zijn verjaardag viert, is het dubbel feest. En daar speelt de keuken een belangrijke rol in.

Eitje breken met Hans Spitsbaard

Eitje breken met Hans Spitsbaard ›

Exact een jaar nadat Hans Spitsbaard (23) Heel Holland Bakt glansrijk won, schuift hij met zijn beroemde Frisse Liefde-taart aan bij Smaak. Zijn leven staat nog altijd op zijn kop.

5 kookshows waarvan je blijft smullen

5 kookshows waarvan je blijft smullen ›

Topchef vanachter de afstands-bediening

Op het keukentrapje

Op het keukentrapje ›

Met een keukentrapje onder de arm reizen we van Sint-Oedenrode naar Schagerbrug. Onderweg vragen we aan voorbijgangers: wat brengt jouw keuken een treedje hoger? En wat mag er niet in jouw keuken ontbreken? Dit keer zetten we ons trapje neer in Hulst.

Het najaar in je keuken

Het najaar in je keuken ›

De eerste valappels, het vluchtige vijgenseizoen, noten, bessen, pompoenen, paddenstoelen en niet te vergeten een lekker stukje wild. Als de temperaturen dalen, worden de maaltijden hartiger en warmer: stoofschotels, soepen en cakes smaken opperbest. Pluk de vruchten van de herfst!

Doe het lekker zelf

Doe het lekker zelf ›

Is het een prachtige, zonnige herfstdag? Trek het bos in om al het herfstschoon dat moeder natuur ons biedt, te verzamelen. Eenmaal thuis maak je er een mooie tafel van en laat je de herfst lekker aanschuiven.

Hygge in huis

Hygge in huis ›

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. Maak deze herfst en winter helemaal hygge met een knus interieur, een warme sfeer en goed gezelschap.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×