preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Gratis inspiratiemagazine Smaak ›

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Leonie's ochtenden zijn 'gewoon die van een studentje'

Leonie's ochtenden zijn 'gewoon die van een studentje' ›

'Als eigen baas hoef ik voor niemand vroeg op te staan'

Een kijkje in de keuken van Linda

Een kijkje in de keuken van Linda ›

Sinds juni 2018 wonen Linda en haar man Ferry met zoons Mick (11), Levi (10) en Dex (3) in hun huidige woning in de dorpskern van het Brabantse Halsteren.

Eitje breken met Tony Junior

Eitje breken met Tony Junior ›

Tony Junior woont in het lelijkste appartement van Nederland, aldus Tony Junior zelf. “Nou ja, woonde”, lacht hij. “Toen ik terugkwam van Expeditie Robinson dacht ik: het is nu écht tijd voor een nieuwe keuken. Na een heel rijtje keukenwinkels te zijn afgegaan, vond ik die uiteindelijk bij Bruynzeel Keukens.”

Hoe is het nu met team CASA?

Hoe is het nu met team CASA? ›

Begin dit jaar vertelden we meer over Team CASA: een ambitieus team van studenten aan de TU Eindhoven. Nu een halfjaar later, zijn we erg benieuwd hoe het met het project gaat. 

Maar eerst, koffie!

Maar eerst, koffie! ›

Na het avondeten op de bank is het favoriete relaxmoment van Bart.

Uit eigen keuken

Uit eigen keuken ›

‘’Ik heb hem zelf ook’’ is misschien wel het vaakst gehoorde verkoopcliché. Maar echt, Rens Westenberg, winkelmanager bij Bruynzeel Keukens in Middelburg geniet elke dag weer van zijn eigen Bruynzeel keuken. Waar haalt Rens zijn inspiratie vandaan en welk apparaat is nu écht onmisbaar in zijn keuken? 

5x doen met pompoen

5x doen met pompoen ›

Dag watermeloen, hoi pompoen! Als de wereld langzaam rood, oranje en geel kleurt, blozen de kalebassen mee. Maar wat zoal te doen met die overvloed aan pompoen?

Feest in de keuken

Feest in de keuken ›

Twee uur rijden zijn ze van elkaar gescheiden, de zussen Marieke en Karlijn. Als de afstand tussen Haaksbergen en Tilburg wordt overbrugd, hangt daar dan ook altijd een logeerpartijtje aan vast. Nu Faysal, Mariekes vriend, zijn verjaardag viert, is het dubbel feest. En daar speelt de keuken een belangrijke rol in.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?