Keuken Keuken van Yvonne en Ard

Een kijkje in de keuken van Yvonne en Ard

Yvonne en Ard wonen in een jaren ’30 woning in Middelburg. Toen ze een aantal jaar geleden besloten om vanwege ruimtegebrek met drie pubers in het huis te verbouwen, kwam er ruimte voor een nieuwe keuken. Intussen is die wens uitgekomen en genieten zij elke dag van hun industriële, moderne keuken vol groene planten. 

Op zoek naar een nieuwe keuken

Zo’n drie jaar geleden merkten Yvonne en Ard dat hun huis te klein werd voor hun gezin van vijf personen. Ze wilden niet verhuizen, maar besloten in plaats daarvan het huis te verbouwen. Zo ontstond er ruimte voor een nieuwe keuken. Maar hoe moest die eruitzien?
Yvonne en Ard vertellen: “We lieten ons voor onze verbouwing inspireren door woonbladen, Pinterest en Instagram. Daar maakten we een moodboard van. Toen we wisten wat we wilden, namen we een aannemer in de hand en kwamen we uit bij Bruynzeel Keukens. Daar zijn we enorm goed geholpen. Er werd meegedacht met ons en ook rekening gehouden met onze wensen. ”

Industriële keuken met houtlookKeuken Yvonne en Ard

De woonstijl van Yvonne en Ard is een combinatie van industrieel en modern. Doordat ze al veel inspiratie opgedaan hadden, wisten ze precies wat ze wilden. Yvonne vertelt: “Wij wisten direct in welke stijl we onze keuken zouden willen. We wilden graag houtlook, omdat dat heel mooi zou gaan passen bij onze gietvloer in betonlook. Daarnaast hebben we doormiddel van een baksteenmuur de echte industriële look in onze keuken weten te creëren.” 

Van ideeën naar keukenontwerp en realisatie

“We lieten de keuken ontwerpen door Rens van Bruynzeel Keukens. Hij heeft onze keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Hij hield rekening met onze keukenruimte, leefstijl, eetgewoontes en maakte op basis hiervan het ideale ontwerp in de levensechte ontwerpstudio. We konden de verschillende materialen en kleuren in de winkel met elkaar vergelijken en zo de juiste keuzes maken. Ik raad anderen zeker ook aan om vooraf veel inspiratie op te doen en een moodboard te maken. Dan kun je je in de winkel goed laten informeren en ben je er zeker van dat de nieuwe keuken past bij je interieur.”

Maak zelf een keukenmoodboard

Keukenstyling binnenkijker


De keuken als ideale basis

Dat Yvonne en Ard dol zijn op planten, is vast al duidelijk. Yvonne vertelt hierover: “De keuken vormt een goede basis. Ik verander nogal graag en het is fijn dat ik eindeloos kan stijlen en combineren door accessoires toe te voegen. We houden van de warme, gezellige uitstraling die onze keuken heeft. De planten maken het geheel af en ze zorgen er ook voor dat de keuken echt persoonlijk wordt. Hierdoor past de keuken perfect bij de rest van ons interieur. Doordat je in de keuken kookt in de richting van de eetkamer, blijf je in contact met degenen die aan tafel zitten.“

Niet alleen mooi, ook handig én van goede kwaliteit

Keuken Yvonne en ArdNatuurlijk is het belangrijk dat een nieuwe keuken mooi is. Maar, het is misschien nog wel belangrijker dat de keuken lekker werkt en voldoende opbergruimte heeft. De oude keuken van Yvonne en Ard was oud en de kastjes lieten los. Het was dus belangrijk dat de nieuwe keuken van goede kwaliteit zou zijn. Daarnaast moest er voldoende plek zijn voor een Airfryer. “Die wordt namelijk veel gebruikt in onze keuken. Verder zijn noodles met garnalen favoriet hier in huis en er worden ook regelmatig Brabantse worstenbroodjes gebakken. Met drie kinderen in huis zijn de grote, ruime kasten ook erg handig. Zelfs in de hoek van onze keuken kunnen we veel kwijt door de Le Mans kast. Gezelligheid in de keuken vinden we belangrijk. Die keuken is nu echt van goede kwaliteit en dat merk je aan alles. Mocht er iets stuk gaan, staat Bruynzeel Keukens direct klaar om ons te helpen.”, aldus Yvonne.

Wasmachine kasten keukenGemak gaat verder dan alleen de keuken

Tijdens het ontwerpgesprek in de winkel zijn Yvonne en Ard blij verrast met een handige extra kastenwand:
“Onze aankoopadviseur kwam met het idee om de wasmachine en droger in de kastenwand te verwerken. Hoe hij dit heeft bedacht en uitgewerkt, daar waren we zelf nooit opgekomen. Daar zijn we ook enorm blij mee. Zo zijn deze apparaten uit het zicht en vormt de keukenruimte één strak geheel. Een super simpele, handige oplossing!”

Wil jij ook een persoonlijk adviesgesprek waarbij je meteen een 3D-keukenontwerp en transparante offerte ontvangt? Bezoek dan een van onze winkels en laat je inspireren.

Maak een afspraak

De keuken van Yvonne en Ard: 

Keukenfront: Jura wild eiken licht verticaal 
Keukenblad: Kunststof keukenblad 50 mm in de kleur Cosmic met doorlopende achterwand
Grepen: Greeplijst in de kleur grafiet
Stijl: Industrieel / modern


Handig in deze keuken:

  • Grote koelkast met onderbouw vrieskast
  • Onderkast met tip-on uittrekfront
  • Le mans hoekkast met draairichting links
  • Inbouwafvalemmer 2 keer 18 liter
  • Bijpassende kasten voor de wasmachine/droger

 

De kastenwand van Yvonne en Ard: 

Keukenfront: Jura eiken zwart verticaal
Grepen: D-beugel florence

Op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je net als Yvonne en Ard adviseren en inspireren in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt. De aankoopadviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en voorzien je direct van een 3D-ontwerp met transparante offerte van het ideale keukenontwerp.
 
Afspraak maken

Meer zien van de woning van Yvonne en Ard?
Neem dan eens een kijkje op de Instagrampagina van Yvonne

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.