Keuken

Draadloos opladen op je werkblad

Je komt thuis, loopt de keuken in en terwijl jij een lekkere maaltijd klaarmaakt laadt meteen je telefoon op. Gewoon op je werkblad. Je hoeft hem alleen maar op de oplaadmodule te leggen.

Draadloos


Onzichtbaar ingebouwd
Veel telefoons hebben standaard de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een oplaadmodule. Die kun je nu onzichtbaar laten inbouwen in het werkblad van je keuken.Bruynzeel is een van de eerste keukenfabrikanten die deze handige extra levert. In de onderkant van het blad wordt een uitsparing gemaakt. Daarin wordt de oplader gemonteerd. Dat kan nu alleen nog in kunststof werkbladen met een multiplex kern, maar die zijn er in veel stijlen en kleuren. Genoeg te kiezen dus! Jij bepaalt op welke plaats de oplader wordt ingebouwd. Deze mag alleen niet boven een ander apparaat worden geplaatst en moet van onder het werkblad te bereiken zijn.

Altijd netjes
Omdat de oplader aan de onderkant van het werkblad wordt ingebouwd, blijft de toplaag van het blad mooi glad. Er zijn geen randjes en oneffenheden waar vuil zich kan ophopen. En de oplader neemt zo geen plaats in op het werkblad.

Draadloos


Zo werkt draadloos opladen
De oplader in het werkblad vangt het signaal van de telefoon op. Als je je telefoon op de juiste plaats legt, dan laat de oplader een pieptoon horen. De oplader geeft een paar pieptonen om aan te geven dat er een verkeerd (metalen) voorwerp op ligt, of dat de telefoon niet goed is geplaatst. Een sticker geeft aan waar de oplader precies zit. Zo kun je even wennen en later de sticker eventueel verwijderen.

Je kunt eenvoudig checken of je telefoon geschikt is voor draadloos opladen. Voor de meeste nieuwere telefoons hebben we een oplossing beschikbaar om de telefoon geschikt te maken voor draadloos opladen.

Let op: leg nooit je pinpas of creditcard op de oplader. De magnetisch straling kan schadelijk zijn voor betaalpasjes.

Maak een afspraak

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.