Keuken Keuken CreateWow

Een kijkje in de keuken van Hella

Hella woont met haar man Noud en kinderen Noa en Felix in een nieuwbouwwoning in Amsterdam. Toen ze het nieuwbouwhuis kochten, was Hella al veel bezig met interieur. Ze volgde op dat moment de opleiding interieurstyling aan de Academie Vogue. Nu geeft ze zelf advies op het gebied van interieurstyling en inspireert ze via Instagram veel mensen met haar mooie woning. Inspiratie voor haar eigen nieuwe keuken haalde ze vooral uit Pinterest, Instagram en verschillende magazines. 

Zwarte keuken met tegelwand als eyecatcherzwarte keuken van Hella

"Ik vond het super gaaf om een huis van onder tot boven te kunnen ontwerpen. De keuken was een belangrijk onderdeel! Mijn man en ik waren het er unaniem over eens dat we een strakke, greeploze matzwarte keuken wilden. In ons oude huurhuis zat een witte hoogglans keuken. Dat was niet echt mijn ding, dus ik was blij dat we bij deze keuken compleet de vrije hand hadden. We vonden een zwarte keuken chique en stoer. De keuken hebben we afgemaakt met een grote tegelwand als eyecatcher. De warme grijstint zorgt voor een zacht contrast met de keuken. Om het geheel wat warmer te maken, kozen we voor een messing kokendwaterkraan en messing lampjes en plankjes. Daarop staat een leuke mix van praktische producten en pure decoratie." 

Inrichting van de keukenruimte

"Omdat het een nieuwbouwwoning was konden we zelf veel bepalen. De inrichting hebben we dan ook volledig omgegooid. Door de keuken naar de tuinzijde te verplaatsen, kregen we veel meer ruimte. Ik maakte een mooi ontwerp waarbij er een lange bank over de gehele lengte van de benedenverdieping was geplaatst. Bij de eettafel functioneert deze als eetbank, bij de zithoek als sidetable en bij de speelhoek als bureautje. Omdat we de keukenruimte wat groter hebben gemaakt, is er voldoende opbergplek in alle kasten en lades."

Zelf een keuken ontwerpen

Messing kraan zwarte keukenHandige keukenapparatuur

"Het meest blij ben ik met het afzuigsysteem in de kookplaat. Hierdoor hebben we niet zo'n groot element meer aan het plafond hangen en dat maakt de ruimte veel mooier en rustiger. We wisten daarnaast ook zeker dat we een messing Quooker wilden, die gebruiken we dagelijks tijdens het koken of om snel een kop thee op tafel te zetten. Verder ben ik niet zo thuis in keukenapparatuur, maar tijdens onze ontwerpafspraak heeft de aankoopadviseur ons meegenomen en alle apparaten in de winkel laten zien. Hij heeft ons op basis van onze gewoontes en leefstijl goede adviezen gegeven, waar we eigenlijk volledig vanuit zijn gegaan."

 

Tijd voor het gezinGezinskeuken

"De keuken is de centrale plek in huis waar we de meeste tijd doorbrengen met het gezin. We hebben zelfs een mini-keukenblokje voor de kinderen. Daarnaast werk ik thuis aan de eettafel. Het is beneden te mooi om boven op een kleine kamer te gaan zitten, haha. Door de grote bank en het gebruik van messing details door de hele benedenverdieping, is de keukenruimte een gezellig geheel waar we graag samen zijn."
Op de vraag wie thuis het meest kookt, komt meteen het antwoord:
"Mijn man! Hij heeft meer plezier in het koken en maakt de lekkerste gerechten klaar in onze keuken. En als ik kook, storen de kinderen me nog al eens tussendoor. Noud kan zich dan veel beter focussen op het koken."

Benieuwd naar de hele keuken en de rest van het interieur? Samen met Interior Junkie namen we een videotour op in de keuken van Hella!

Keukentour bekijken

Keukentips van Hella

"Bekijk als je op zoek bent naar een nieuwe keuken veel plaatjes van keukens op bijvoorbeeld Pinterest. En kijk dan ook vaak terug naar wat je hebt gepind. Soms verandert je idee omdat je simpelweg moet wennen aan dingen. Dat zie ik ook vaak terug bij klanten. Zorg voor een goede balans van kleuren en materialen om het rustig genoeg te houden, maar wel interessant te maken. En de beste praktische keukentip kreeg ik van de aankoopadviseur: Foamy reinigingsdoekjes. Daarmee maak ik de keukenfrontjes streeploos schoon. Ik moest namelijk wel even wennen aan een matzwarte keuken waarop de kindervingertjes iets sneller te zien zijn dan bij de keuken die we hiervoor hadden. Maar hiermee is de keuken zo weer fris en mooi."

Op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je net als Hella van CreateWow adviseren en inspireren in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt. De aankoopadviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en voorzien je direct van een 3D-ontwerp met transparante offerte van het ideale keukenontwerp.
 
Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.