Thuis bij Bryan en Lucinda

Thuis bij Bryan en Lucinda

Een keuken waarin je elke dag weer kunt genieten, dat was de wens van Bryan en Lucinda. Thuis bij Bryan en Lucinda zien we hoe hun keukenwensen tot leven zijn gekomen. Weten hoe deze keuken eruitziet en waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn? Neem dan snel een kijkje in de keuken!

Kijk binnen

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

De ideale keuken voor Bryan en Lucinda

Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, ladeverlichting, voldoende werkruimte en een kokendwaterkraan; deze keuken heeft het allemaal! Bryan en Lucinda vertellen: "Naast het uiterlijk van de keuken is de indeling ook belangrijk. Onze keuken is nu echt handig ingedeeld en dit maakt ons leven in de keuken een stuk makkelijker en leuker!"

 Lees meer

Breng jouw keukenwensen tot leven

De ideale keuken is voor iedereen anders. Daarom staat er altijd een aankoopadviseur klaar om ook jouw keukenwensen tot leven te laten komen in een winkel in de buurt. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je en zorgen ervoor dat jouw nieuwe keuken naast mooi, ook handig in gebruik is. Dit vertalen we door naar een 3D-keukenontwerp met transparante offerte. Daarin zie je meteen wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Wel zo ontspannen kiezen!

Kom langs voor persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.