Keuken

5 van onze favoriete kookboeken

Heb jij ze allemaal op een rijtje?

Kookboeken horen thuis in de keuken. Netjes naast elkaar op de plank of overal rondslingerend. De kookboeken waar wij momenteel uit smullen, hebben één ding gemeen: het geheime ingrediënt in ieder recept is liefde. We zetten ze voor je op een rijtje.

Inspiratie


Lekker & simpel

Niemand kan het alledaagse beter in iets bijzonders veranderen dan Sofie en Jorti. De recepten in dit boek zijn simpel, maar de smaken groots. Met ingrediënten die je bijna altijd in huis hebt of die je op weg naar huis even snel in de supermarkt koopt.

Sofie Chanou en Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie, €21,99. Koop hem hier.

Iedereen eet mee

Hartige succesgerechten en zoete toppers, waarbij telkens is aangegeven of het recept vrij is van gluten, lactose, noten, eieren, soja of geraffineerde suiker. Want ook wie een intolerantie of allergie heeft, mag 100% genieten van lekker eten.

Alexia Stevens, € 17,95. Koop hem hier.

Eten


5 ingrediënten

Jamie’s makkelijkste kookboek tot nu toe en ideaal voor mensen met weinig tijd. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Zo eet je dagelijks heerlijk en healthy, zonder lange boodschappenlijstjes en al te veel inspanning.

Jamie Oliver, € 29,99. Koop hem hier.

Voer voor vrienden

Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je als kok ook deelt in die feestvreugde? Voer voor vrienden maakt ook een feestje van het koken voor een groep. 

Eva Posthuma de Boer, € 25,99. Koop hem hier.

Koken


Solo food

Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke leerde na haar scheiding dat koken voor jezelf een exercitie in houden van jezelf is. En dat lekker koken zonder publiek uiterst bevredigend kan zijn.

Janneke Vreugdenhil, € 20,50. Koop hem hier.

Meer inspiratie op doen? Bekijk onze inspiratiepagina boordevol leuke tips, trends en handigheidjes! Klik hier om de inspiratiepagina te bezoeken. 

Maak een afspraak

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.