Wonen aan de Groene Loper

Aan het zuidelijk deel van de Groene Loper ontstaan de nieuwe monumenten van de stad. Bruisend, levendig en perfect voor de echte stedeling. Het nieuwe stadsdeel Le Sud is onderverdeeld in meerdere fases. Na de succesvolle verkoop van de appartementen Jolie en Amélie zijn nu de woningen van Fleur aan de beurt. 

Deze fase bestaat uit 91 luxueuze stadsvilla’s, fraaie herenhuizen en prachtige laanwoningen, alle voorzien van groene stadstuinen. Het is een wijk in wording met een warm wij-gevoel, waar je heerlijk kunt flaneren. Binnen Fleur is het woningaanbod van types, groottes en opties divers. De elegante architectuur geeft de woningen een warm en eigentijds karakter. Het kleur- en materiaalgebruik past in de rijke traditie van de witte woningen in Maastricht. De groene stadstuinen maken van de sublieme woningen in Fleur oases van rust nabij de gezellige, dynamische binnenstad van Maastricht. 

Bruynzeel Keukens is trotse partner van dit mooie project. We kunnen niet wachten jullie te ontmoeten. Bekijk hieronder alvast alle keukenontwerpen die wij aanbieden voor de verschillende woningtypes van project Fleur - Wonen aan de Groene Loper. Uiteraard is het ook mogelijk een keukenontwerp op maat samen te stellen. 

Bruynzeel keuken Ravenstein

 

We staan voor je klaar

Heb je vragen over de keukenontwerpen voor het project Fleur - Wonen aan de Groene Loper? Neem dan contact op met onze aankoopadviseurs in Heerlen. 

Contact opnemen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.