preload

Afspraakformulier

Afspraak maken voor een showroomkeuken

Benieuwd of deze keuken in jouw ruimte past? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Dit doe je door de gegevens op deze pagina in te vullen. Vervolgens word je door ons gebeld om de afspraak te bevestigen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijk je samen met onze aankoopadviseur naar jouw wensen en alle mogelijkheden. 

Update 14-10-2020: We nemen de situatie rondom het Covid-19 virus erg serieus. Tijdens het voortbewegen in onze winkels, is het dragen van een mondkapje verplicht. Elke Bruynzeel winkel is voorzien van voldoende mondkapjes. Mocht je de winkel bezoeken en een mondkapje zijn vergeten, dan ontvang je er gratis een van de aanwezige aankoopadviseur. Vanaf 15-10-2020 zijn onze winkels op koopavonden gesloten. Meer informatie over de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder!  

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis? Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

Moodboard

Natuurlijk is het mogelijk om je moodboard mee te sturen. Zo kunnen we vooraf al kijken naar jouw stijl en met je meedenken over de mogelijkheden! 

Moodboard maken

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.