Elektrolux

For better living. Designed in Sweden.

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met Elektrolux. Je krijgt namelijk bij aanschaf van vier Elektrolux-apparaten €500 voordeel. Geworteld in de Zweedse waarden en een duurzame relatie met de natuur, ontwerpt Elektrolux met een duidelijk doel. Ze doen er alles aan om onze planeet gezond te houden voor toekomstige generaties. Ze creëren niet alleen smaakervaringen, maar helpen mensen ook om beter te leven zodat ze meer kunnen ontdekken.

Electrolux ovens, de onmisbare keukenhulp voor smakelijke gerechten.

Een Electrolux inbouwoven, of het nu een stoomoven is of een multifunctionele oven met pyrolyse reiniging, het is de perfecte partner in elke situatie. Met de ingebouwde stoom- of convectieovens van Elektrolux zijn je gerechten lekkerder en je recepten succesvoller.

Laat je adviseren

Samen komen we op een ontspannen manier tot de ideale keuken voor jou.

We geven je graag persoonlijk advies en in het keukenatelier maak je kennis met alle mogelijke opties. Jouw keuken komt echt tot leven in een 3D-keukenontwerp. Bij een ontwerpgesprek ontvang je meteen een transparante offerte, waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel van de keuken betaalt. Wel zo ontspannen kiezen!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.