Exclusief voordeel AEG apparatuur

NU bij jouw nieuwe keuken: €500,- voordeel bij aanschaf van 4 AEG apparaten.
 

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met AEG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €500,-  voordeel wanneer je 4 apparaten van AEG aanschaft. Bekijk hier het assortiment van AEG.


Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

AEG

     
 

130 JAAR AAN INNOVATIESAEG logo
AEG streeft naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven in uw huis, bij het koken en het doen van de was. Ze zien uw behoeften van vandaag - en voorzien die van morgen - zodat u resultaten bereikt die niet alleen voldoen aan uw normen maar ze zelfs overtreffen. Ze geloven in intelligente technologieën en buitengewone prestaties die u helpen alles wat u in huis doet naar een hoger niveau te brengen. Ze zijn trots op de onderscheidende technologie en uitzonderlijke design die u prestaties garanderen die u verwacht en verdient. Ze zijn een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en spannende nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Dat is al meer dan 130 jaar hun passie en zal ook in de toekomst hun passie blijven.


De actie loopt van 1 januari 2022 tot en met 28 februari 2022. 

 

 Maak een online advies afspraak   Maak een afspraak in de winkel

Bekijk de actievoorwaarden

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.