preload

Voordeel op AEG

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

AEG


AEG

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatuurset van AEG. Dat kan nu met extra voordeelKies 3 apparaten uit het complete assortiment van AEG en ontvang €500,- voordeel.

Profiteer van dit voordeel door een order te plaatsen vóór 6 oktober. De actie loopt van maandag 2 september t/m zondag 6 oktober. 

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. 

Kom eens langs  Maak een afspraak

Bekijk onze actievoorwaarden

AEG Comfortlift®

Het in- en uitruimen van de vaatwasser is al geen leuk karwei, daarom heeft AEG de ComfortLift® geïntroduceerd. Dit is de eerste vaatwasser waarbij de onderste mand naar boven kan worden geplaatst. Zo breng je de vaat op een prettige werkhoogte. Dit zorgt er voor dat je effectiever en efficiënter kunt uitladen en inruimen. 

Bekijk de vaatwassers met ComfortLift®

 

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het nu geheel gratis aan!

Inspiratiemagazine Smaak

Smaak
Inspiratiemagazine Smaak


Maak een afspraak en profiteer

Kom eens langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak. 

Kom eens langs  Maak een afspraak

Bekijk onze actievoorwaarden

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.