3D keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen in 3D

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, start een zoektocht naar veel keukeninspiratie. Misschien wil je dat jouw keuken handiger ingedeeld wordt. Of heb je op het gebied van stijl al helemaal voor ogen hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Je kunt op vele verschillende manieren keukeninspiratie op doen, maar we delen graag 6 tips bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Ook kun je met onze handige online oplossingen altijd en overal meteen jouw keukenwensen tot leven brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf online een keuken ontwerpen? Ga meteen aan de slag!

3D-ontwerp maken

 

3D-keukenontwerp

keuken ontwerpen keukenplanner

Maak makkelijk zelf een 3D-ontwerp

Onze ervaren aankoopadviseurs hebben meegedacht over de inrichting van het systeem. Het enige dat jij hoeft te doen, is het beantwoorden van al jouw wensen op het gebied van de indeling van de keukenruimte, jouw smaak en je voorkeuren voor keukenapparatuur. Jouw antwoorden op onze vragen bepalen hoe het 3D keukenontwerp eruit komt te zien. Dit is altijd een functioneel ontwerp op basis van jouw keuken ideeën. Je hoeft dus geen kennis te hebben van ingewikkelde ontwerpprogramma’s. Een keuken ontwerpen online was nog nooit zo makkelijk.

Meer inspiratie opdoen voor jouw 3D-keukenontwerp?

Start met het ontwerpen van jouw 3D keuken

Heb jij de nodige keukeninspiratie opgedaan? Dan is het tijd om te starten met het zelf keuken ontwerpen. Let op dat je start met de 3D Keukenplanner op een laptop of computer, daar werkt onze Keukenplanner het beste. Denk vooraf ook alvast na over de grootte van jouw keuken: welke afmetingen moet de keuken straks hebben? We vertellen je graag welke onderdelen je doorloopt in onze Keukenplanner en voorzien je alvast van de nodige tips: 

  • Keukenopstelling: in welke opstelling wens je jouw keuken te ontwerpen. Ga je voor een hoekkeukeneen rechte keuken een u-keuken of misschien wel een keuken met kookeiland? Het is allemaal mogelijk. Terwijl je de opstelling van jouw wens aanklikt, zie je de opstelling op het beeldscherm veranderen. 
  • Maten: Nadat je gekozen hebt voor de keukenopstelling van jouw keuze, is het tijd om de maten van de keuken in te voeren. 
  • Omgeving: Naast keukeninspiratie, willen we ook zoveel mogelijk interieurinspiratie bieden. Misschien heb je ook wensen voor een nieuwe vloer. Of wil je juist zien welke kleur de nieuwe keuken moet hebben om te matchen bij de huidige vloer. Bij deze stap maak je keuzes voor de achtergrond en kleur van de vloer van jouw toekomstig keukenontwerp. 
  • Keukenapparatuur: vervolgens kies je de keukenapparatuur die jij terug wenst te zien in jouw nieuwe keuken. Op basis van jouw keuzes, bedenkt onze Keukenplanner een logische indeling van deze apparaten in jouw keuken. In onze 3D Keukenplanner wordt basisapparatuur aan jouw keukenontwerp toegevoegd. Wil je alvast meer weten over de specifieke apparatuur van verschillende merken? Neem dan eens een kijkje op onze merkenpagina of vraag advies bij een van onze ervaren aankoopadviseurs. 
  • Type keukendeur: nu de opstelling en keukenapparatuur bekend is, kijken we naar stijl. Wat vind je mooi? Welke keukendeurtjes moeten er op jouw nieuwe keuken komen? Wil je een keukendeur die vlak is of misschien met stroken of een kader? En welke materiaal wens je voor de keukendeuren? Verder heb je keuze uit verschillende kleuren keukendeuren. 
  • Belijning: de uitstraling van een keuken komt ook voort uit de belijning. Wil je een symmetrische uitstraling? En kies je voornamelijk voor keukendeuren of heb je ook voorkeuren voor functionele keukenlades? 
  • Handgrepen keuken: wil je een greeploze keuken? Of keukendeuren met handgrepen? Het is de volgende keuze die je maakt in de 3D Keukenplanner Wil je de handgreepjes in het midden van de keukendeur of aan de zijkant? En horizontaal of verticaal? Het zijn allemaal keuzes die in deze stap aan bod komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitgebreide assortiment aan kleuren en typen handgrepen voor de keuken. 
  • Keukenblad: de laatste keuze die je maakt, is de keuze voor het keukenblad. Ook hierbij heb je keuzemogelijkheden uit verschillende materialen: van kunststof keukenblad tot composiet keukenblad en van natuursteen keukenblad tot houten keukenblad. Na je materiaalkeuze ga je door met het de keuze voor het type kleur/uitstraling. 


Heb je al deze keuzes doorlopen? Dan ben je klaar met het ontwerpen van jouw eigen keuken. De Keukenplanner zet jouw wensen om in een 3D impressie (let op dit kan soms een paar minuten duren). De 3D keukenimpressie sla je gemakkelijk op. Je kunt hem delen met je partner, familie en vrienden of direct meesturen wanneer je een afspraak in de winkel maakt. Zo weet onze aankoopadviseur precies wat jouw wensen zijn. 

Hulp bij jouw 3D-ontwerp

Kom je er online niet helemaal aan uit of wil je advies over hoe je jouw 3D-keukenontwerp nog mooier en handiger maakt? Kom dan langs in een van onze winkels. Tijdens een ontwerpafspraak denken onze ervaren adviseurs graag met je mee. Je ziet jouw keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio en je ontvangt een transparante offerte. Daarin zie je precies wat je voor welk onderdeel van jouw ideale keuken betaalt, dat is wel zo ontspannen kiezen! 

Ontwerpafspraak inplannen

3D-ontwerpstudio Bruynzeel Keukens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.