Keuken

3D keuken ontwerpen

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, start een zoektocht naar veel keukeninspiratie. Misschien heb je keukenergernissen in je oude keuken die je weg wil nemen in de nieuwe keuken met functionele oplossingen. Of heb je op het gebied van stijl al helemaal voor ogen hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Je kunt op vele verschillende manieren keukeninspiratie op doen. Bij Bruynzeel Keukens begrijpen we dat je keuken ideeën wilt op doen waar en wanneer je maar wilt. Met onze handige online oplossingen kun je altijd aan de slag met jouw keukenwensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf een keuken ontwerpen? 

3D keuken ontwerpen


Zelf een keuken ontwerpen met de 3D Keukenplanner van Bruynzeel Keukens

Met onze 3D Keukenplanner kun je zelf een keuken ontwerpen terwijl je gewoon thuis op de bank zit. Het is een online keukenplanner geschikt voor iedereen die online aan de slag wil met zijn of haar keukenwensen. We leggen je graag uit hoe het werkt. 

Onze ervaren aankoopadviseurs hebben meegedacht over de inrichting van het systeem. Het enige dat jij hoeft te doen, is het beantwoorden van al jouw wensen op het gebied van de indeling van de keukenruimte, jouw smaak en je voorkeuren voor keukenapparatuur. Jouw antwoorden op onze vragen bepalen hoe het 3D keukenontwerp eruit komt te zien. Dit is altijd een functioneel ontwerp op basis van jouw keuken ideeën. Je hoeft dus geen kennis te hebben van ingewikkelde ontwerpprogramma’s. Een keuken ontwerpen online was nog nooit zo makkelijk.

Keukenplanner


Keuken ontwerpen online : start met het opdoen van keukeninspiratie

Hoe kun je een 3D keuken ontwerpen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk alvast goed na over wat jij mooi vindt, welke keukenopstelling je in jouw keukenruimte terug wil zien en welke keukenapparatuur je wenst. Dit kun je doen door bijvoorbeeld alvast onze uitgebreide keukencollectie te bekijken, meer te lezen over keukenapparaten of aan de slag te gaan met het maken van een moodboard. Een moodboard is eigenlijk een visuele weergave van al jouw keuken ideeën. Met de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens maak je eenvoudig een inspirerend overzicht, welke je meteen naar jezelf, je partner of vrienden familie kan doorsturen. 

Start met het ontwerpen van jouw 3D keuken

Heb jij de nodige keukeninspiratie opgedaan? Dan is het tijd om te starten met het zelf keuken ontwerpen. Let op dat je start met de 3D Keukenplanner op een laptop of computer, daar werkt onze Keukenplanner het beste. Denk vooraf ook alvast na over de grootte van jouw keuken: welke afmetingen moet de keuken straks hebben? We vertellen je graag welke onderdelen je doorloopt in onze Keukenplanner en voorzien je alvast van de nodige tips: 

  • Keukenopstelling: in welke opstelling wens je jouw keuken te ontwerpen. Ga je voor een hoekkeuken, een rechte keuken een u-keuken of misschien wel een keuken met kookeiland? Het is allemaal mogelijk. Terwijl je de opstelling van jouw wens aanklikt, zie je de opstelling op het beeldscherm veranderen. 
  • Maten: Nadat je gekozen hebt voor de keukenopstelling van jouw keuze, is het tijd om de maten van de keuken in te voeren. 
  • Omgeving: Naast keukeninspiratie, willen we ook zoveel mogelijk interieurinspiratie bieden. Misschien heb je ook wensen voor een nieuwe vloer. Of wil je juist zien welke kleur de nieuwe keuken moet hebben om te matchen bij de huidige vloer. Bij deze stap maak je keuzes voor de achtergrond en kleur van de vloer van jouw toekomstig keukenontwerp. 
  • Keukenapparatuur: vervolgens kies je de keukenapparatuur die jij terug wenst te zien in jouw nieuwe keuken. Op basis van jouw keuzes, bedenkt onze Keukenplanner een logische indeling van deze apparaten in jouw keuken. In onze 3D Keukenplanner wordt basisapparatuur aan jouw keukenontwerp toegevoegd. Wil je alvast meer weten over de specifieke apparatuur van verschillende merken? Neem dan eens een kijkje op onze merkenpagina of vraag advies bij een van onze ervaren aankoopadviseurs. 
  • Type keukendeur: nu de opstelling en keukenapparatuur bekend is, kijken we naar stijl. Wat vind je mooi? Welke keukendeurtjes moeten er op jouw nieuwe keuken komen? Wil je een keukendeur die vlak is of misschien met stroken of een kader? En welke materiaal wens je voor de keukendeuren? Verder heb je keuze uit verschillende kleuren keukendeuren. 
  • Belijning: de uitstraling van een keuken komt ook voort uit de belijning. Wil je een symmetrische uitstraling? En kies je voornamelijk voor keukendeuren of heb je ook voorkeuren voor functionele keukenlades? 
  • Handgrepen keuken: wil je een greeploze keuken? Of keukendeuren met handgrepen? Het is de volgende keuze die je maakt in de 3D Keukenplanner Wil je de handgreepjes in het midden van de keukendeur of aan de zijkant? En horizontaal of verticaal? Het zijn allemaal keuzes die in deze stap aan bod komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitgebreide assortiment aan kleuren en typen handgrepen voor de keuken. 
  • Keukenblad: de laatste keuze die je maakt, is de keuze voor het keukenblad. Ook hierbij heb je keuzemogelijkheden uit verschillende materialen: van kunststof keukenblad tot composiet keukenblad en van natuursteen keukenblad tot houten keukenblad. Na je materiaalkeuze ga je door met het de keuze voor het type kleur/uitstraling. 


Heb je al deze keuzes doorlopen? Dan ben je klaar met het ontwerpen van jouw eigen keuken. De Keukenplanner zet jouw wensen om in een 3D impressie (let op dit kan soms een paar minuten duren). De 3D keukenimpressie sla je gemakkelijk op. Je kunt hem delen met je partner, familie en vrienden of direct meesturen wanneer je een afspraak in de winkel maakt. Zo weet onze aankoopadviseur precies wat jouw wensen zijn. 

3D keuken ontwerpenWil jij ook een keuken ontwerpen? Ga dan direct aan de slag. 

Naar de Keukenplanner

Maak een afspraak in de winkel

Moodboard maken
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.