Jubileumkrant

Jubileumkrant bekijken

Vul hier je e-mailadres in om de jubileumkrant direct digitaal te bekijken.

125 jaar Bruynzeel

Dit jaar bestaat Bruynzeel 125 jaar. En wie jarig is trakteert! Onze jubileumkrant staat vol met onze geschiedenis, weetjes en natuurlijk het jubileumpakket dat je nu cadeau krijgt bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Wist je dat Bruynzeel de eerste machinaal geproduceerde keuken introduceerde in 1938? Nieuwsgierig naar verhalen van vroeger, keukens door de jaren heen of juist naar de huidige keukentrends? Vraag dan nu de jubileumkrant aan! Deze staat vol leuke weetjes, boeiende verhalen, grappige feitjes, inspirerende binnenkijkers en slimme tips.

Zeg je Bruynzeel, dan zeg je Piet Zwart. Hij was jarenlang de hoofdontwerper van Bruynzeel en was degene die in de jaren '30 voor het eerste functionele keukenontwerp zorgde. Hij deed uitgebreid onderzoek naar het leven in en om de keuken en bleef 30 jaar lang onze hoofdontwerper. Zijn focus lag op functionaliteit, wat nog steeds het speerpunt is voor alle keukenontwerpen.

Ervaar het plezier van gebruiksgemak

Bruynzeel bestaat 125 jaar en wie jarig is trakteert! Bij iedere nieuwe keuken krijg je dit handige pakket met luxe lade-indelingen van Orgalux cadeau. Zo maken we het leven in de keuken nog makkelijker.

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.