€ 21.172 € 7.900,00

Opstelling: U-vorm
Vestiging: Gouda
Telefoonnummer: 0182 - 53 39 60
Mail direct: gouda@bruynzeelkeukens.nl

Brighton Platinagrijs

U-opstellingGouda

Heb je interesse in één van onze showroomkeukens? 

We denken graag met je mee over hoe we deze keuken passend kunnen maken voor jouw keukenruimte. Met de losse elementen van deze keuken zou je bijvoorbeeld ook een eilandopstelling kunnen maken. Neem gerust eens contact op met de winkel om de mogelijkheden te bespreken. 

Opstelling: U-opstelling
 1860 mm x 700 mm
 3590 mm x 600 mm
 2860 mm x 600 mm

Apparatuur:
-    Kookplaat: Bosch 4 pits 71 cm
-    Afzuigkap: Bosch diagonaal 90 cm
-    Combi-Oven: Bosch 60 cm
-    Koelkast: Bosch 140 cm
-    Vriezer : Bosch 90 cm 
-    Vaatwasser: Bosch volledig geïntegreerd 

Werkblad:
Kunststof 3.2 cm met een RVS spoelbak 54 cm, RVS kraan en oplaadpunt in werkblad.

Benieuwd of deze keuken in jouw ruimte past? 

Ontdek alle mogelijkheden en informeer voor de beschikbaarheid van deze showroomkeuken bij onze adviseurs in de winkel

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Binnenkijken bij..

Benieuwd naar een showroomkeuken bij onze klanten thuis?

Neem dan een kijkje bij Sanne en Joost!

Maak een afspraak

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.