Project Woodstone

Bruynzeel Keukens is trotse partner van het project Woodstone in Heerhugowaard. Woodstone is het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen. Want de appartementen worden bijna volledig gebouwd van cross laminated timber; een houtbouwproduct dat bestaat uit kruislaags verlijmde lamellen. Dit materiaal is bijzonder duurzaam, energiebesparend, luchtdicht en zorgt voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat met een prettige akoestiek. Bovendien is dit materiaal vormvast, eenvoudig te monteren en biedt het volop mogelijkheden om precies die duurzame, groen en serene stijl neer te zetten. Wonen in Woodstone is dus mooi en comfortabel wonen. En hét woningbouwproject voor mensen met een groen hart.  Onze duurzame keukens sluiten naadloos aan op de uitgangspunten en visie van het project. 

Wonen in Woodstone

Onze duurzame keukens
De keukens uit ons Atlas assortiment kennen de volgende duurzame kenmerken:

  • Hout uit verantwoord beheerde bossen
  • FSC®-gecertificeerd plaatmateriaal
  • Green Freight Europe
  • Recyclebaar verpakkingsmateriaal
  • Laser-afgewerkte frontpanelen
  • Greengridz werkblad FSC®-gecertificeerd 

Wonen in Woodstone


 

 

 

 

 

 Met respect voor onze planeet
We vinden het niet alleen belangrijk dat de keuken helemaal bij de koper past, maar zien het ook als onze taak om deze keuken op een verantwoorde manier te produceren. Binnen Bruynzeel Keukens maken we bewuste keuzes als het gaat om de herkomst van materialen en gaat een groot deel van ons houtafval terug naar de spaanplaatleverancier. Deze maakt van ons afval nieuw spaanplaat, waar wij weer nieuwe keukens van maken. Ons productieproces is zelfs volledig CO2-neutraal! Ook koppelen we onze MVO doelen aan de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties die een basis leggen voor een betere en duurzamere wereld voor iedereen. Deze 17 doelen moeten in 2030 een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

SDG

Samenwerking
Project Woodstone wordt ontwikkeld en gerealiseerd door de Nijs Projectontwikkeling en Bouwbedrijf de Nijs.

Meer informatie over het project?

Lees hier alles over Wonen in Woodstone

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?