Keuken

Onderhoekkast Le Mans

Er zijn verschillende soorten hoekkasten verkrijgbaar. Om deze ruimte toch optimaal te benutten kun je kiezen voor een halve of hele draaiplateau. Maar wil je de volledige ruimte van je kast benutten, biedt het Le Mans uittreksysteem de oplossing. Zo kun je eenvoudig bij de volledige inhoud van je kast. 

Werking Le Mans systeem

Een normale hoekkast heeft één of twee planken waarbij het lastig is om bij het achterste gedeelte van deze opbergruimte te komen. Het Le Mans systeem bestaat daarentegen uit draaiende plateaus die de kast tot in de verre hoek vullen. Door middel van een opstaand randje valt de inhoud tijdens het openen niet van de verschillende plateaus. De plateaus bewegen bij het openen van je kast eenvoudig naar buiten en vervolgens via een bocht opzij. Het systeem dankt haar naam aan deze beweging. Deze is namelijk gelijk aan de bocht op het bekende racecircuit van Le Mans in Frankrijk.
 

Le mans hoekkast

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?