Keuken

Brede lades en binnenlades

Misschien wel één van de belangrijkste bouwstenen van jouw keuken, is de ladekeuze. Lades lenen zich perfect om je spullen overzichtelijk in op te bergen. In tegenstelling tot planken waarbij je altijd eerst de voorste rij moet wegnemen om iets van de achterliggende rij te kunnen pakken. Er zijn heel veel mogelijkheden om het werken in en om de keuken door middel van praktische lades makkelijker te maken. 

Brede lade

Wist je dat je door te kiezen voor één brede lade van 120 centimeter in plaats van twee lades van 60 centimeter, je 15 procent méér opbergruimte creëert? Ideaal om ook je grotere keukenbestek op te bergen of net wat meer ingrediënten kwijt te kunnen. 

Binnenlades

Je hebt natuurlijk ook de keuze om te kiezen voor een oplossing waarbij het lijkt alsof er maar één lade aanwezig is. Echter, wanneer je deze opentrekt zullen meer interne lades zich onthullen. Handig om twee besteklades onder elkaar te hebben of te kiezen voor een kast waarachter meerdere voorraadladen schuilgaan. 

Binnenlades

 

Mogelijkheden

Misschien denk je snel aan enkel een besteklade en pannenlade. Maar bij Bruynzeel Keukens heb je veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een handige u-lade in de gootsteenkast voor het opbergen van schoonmaakmiddelen. Of van een Maxilijn onderkast met de combinatie van twee besteklades én twee voorraadlades. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kasten op het oog een kast te laten lijken, maar achter het frontje meerdere voorraadlades te plaatsen voor nog meer opberggemak. Ontdek de mogelijkheden in ons keukenboek.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?