Keuken

Bestek- en voorraadlades

Een stap die vaak wordt overgeslagen tijdens de aankoop van een nieuwe keuken is de inrichting van de aanwezige lades. Door slim te kijken naar de mogelijkheden die je hierin hebt, bespaar je veel ruimte. Door middel van eenvoudige tools en accessoires kun je ook lades namelijk omtoveren tot gemakkelijke en efficiënte opbergplekken. 

Besteklades

Bijna elke nieuwe keuken is uitgerust met één of meerdere lades waaronder een besteklade. Misschien heb je gekozen voor een besteklade die je direct opentrekt of voor een verborgen ladesysteem waarbij achter één deurtje meerdere interne lades schuil gaan. Hoe dan ook doe je er slim aan na te denken over de indeling van jouw besteklade. Zo zijn er indelingen voor couverts, voor kleine lepels en vorken of andere losse artikelen. Deze zijn er ook voor je keukenmessen of kookgereedschap. Kies op basis van wat jij gemakkelijk vindt, de juiste indeling. Je kunt hierbij werken met dividers die alle onderdelen apart van elkaar houden. 
 

Besteklade

 

Voorraadlades

Ben je genoodzaakt om jouw voorraad geheel of gedeeltelijk in je keuken op te bergen, denk dan goed na over wat jij hierbij makkelijk vindt. Natuurlijk kun je kiezen voor een kast, maar ook lades bieden je veel plezier. Omdat het niet wenselijk is dat je voorraad tijdens het openen van de lade verschuift, kun je gebruik maken van eenvoudige anti-slipmatten of kiezen voor een raster van hout of kunststof. Net wat jij het fijnst vindt werken. Vraag jouw keukenadviseur om je een aantal mogelijkheden te laten zien tijdens jouw bezoek aan onze vestiging. Hij kan je nog veel meer vertellen over de ideale lade-indeling voor jou. 

Houten lade inrichting

De nieuwe lade- en voorraadlade inrichting is gemaakt van blank gelakt eiken hout en wordt gecombineerd met stalen inzetelementen. De inrichting is geschikt voor bestek-, interne en voorraadlades van het type F-lade en Antaro. 

Door verschillende inzetelementen te combineren kunnen alle ladebreedtes ingevuld worden met een klein aantal artikelen. De artikelen zijn los te bestellen, maar er zijn ook complete sets per ladebreedte verkrijgbaar. 

Houten lade inrichting
Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?