Aerdenhout

NCS kleuren
In onze eigen lakkerij kunnen we keukens in wel 1.950 NCS kleuren lakken. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld nachtblauw, olijfgroen of okergeel! Lees hier meer over het gebruik van kleur in de keuken.

Deze deur is verkrijgbaar in onderstaande kleuren.

Keuken 1.950 NCS kleuren

1.950 NCS kleuren

Keuken Aerdenhout - Donkergrijs eiken

Aerdenhout - Donkergrijs eiken

Keuken Aerdenhout - Grijs eiken

Aerdenhout - Grijs eiken

Keuken Aerdenhout - Licht eiken

Aerdenhout - Licht eiken

Keuken Aerdenhout - Natuur eiken

Aerdenhout - Natuur eiken

Keuken Aerdenhout - Antiekgroen

Aerdenhout - Antiekgroen

Keuken Aerdenhout - Antraciet

Aerdenhout - Antraciet

Keuken Aerdenhout - Crème vanille

Aerdenhout - Crème vanille

Keuken Aerdenhout - Grafiet

Aerdenhout - Grafiet

Keuken Aerdenhout - IJswit

Aerdenhout - IJswit

Keuken Aerdenhout - Kashmir

Aerdenhout - Kashmir

Keuken Aerdenhout - Leem

Aerdenhout - Leem

Keuken Aerdenhout - Magnolia

Aerdenhout - Magnolia

Keuken Aerdenhout - Platinagrijs

Aerdenhout - Platinagrijs

Keuken Aerdenhout - Wit

Aerdenhout - Wit

Eigenschappen
De Aerdenhout is een 19 mm MDF front met een fineer toplaag. Het front is afgewerkt met een beits of met een kleurlak. De fineerfronten en overige delen komen uit een geselecteerde ruwe houtpartij. In meer- of mindere mate komen hierin noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen voor. Daardoor is er vanuit fabricage geen invloed uit te oefenen op de uitstraling en samenstelling van een complete keuken. Het betreft hier een natuurproduct waarbij elke onderdeel van de keuken uniek is. De achterkant van het front is iets grover (minder strenge selectie) dan de voorkant.

Productieproces
Fineer is een natuurproduct en wordt gemaakt door middel van het dun zagen/schillen van een boomstam. Nadat fineer is gesneden wordt dit materiaal gedroogd. Als gevolg hiervan krimpt het materiaal en dus ook de noesten/kwasten (dit zijn de plekken waar takken aan de stam hebben gezeten). Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat tijdens het drogen en het verdere productieproces deze los komen uit het fineer. Men noemt dit dan ook wel “open noesten”. Inherent aan het product en productieproces is de kans dat elk onderdeel in kleur en structuur kan afwijken, zowel bij het leveren van een complete keuken als bij losse-/naleveringen. Dit hoort bij het product, tenslotte is geen enkele boom hetzelfde en juist dit bepaalt de charme en unieke uitstraling van het front.

Garantie
Aanvullend op onze algemene garantievoorwaarden geldt specifiek voor de Aerdenhout onderstaande toevoeging. In de fineerlagen kunnen open noesten (gaten) zitten ontstaan in het productieproces. Enkel wanneer de hierbovengenoemde “open noesten” groter zijn dan 25mm en/of niet gelakt of gebeitst zijn, heeft de klant recht op reclamatie en zullen wij het onderdeel vervangen. Er is geen reclamatie mogelijk op kleur- of structuurverschillen tussen de fronten onderling of ten aanzien van het showroommodel.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?