Keukendeuren

Bij Bruynzeel Keukens vind je een groot assortiment keukendeuren die in alle mogelijke keukenopstellingen te gebruiken zijn. Simpeler gezegd: alle deuren passen op alle kasten. Bij alle opstellingen die we tonen, geven we je alvast een idee van de mogelijkheden, maar je kunt natuurlijk veel meer keuzes maken. Zo kun je jouw keuken helemaal samenstellen op basis van jouw voorkeur. 

Keukendeurtjes - assortiment bij Bruynzeel

Door te klikken op de keukendeuren van jouw keuze, vind je alle informatie over het type Bruynzeel deuren. Zo zie je al snel van welk materiaal deze keukendeur gemaakt is én wat de opties zijn op het gebied van kleur. 

Servicetips & Gebruikstips

Wij willen je graag van extra informatie voorzien, zodat je zo lang mogelijk van jouw nieuwe Bruynzeel keuken kunt genieten. Lees deze tips goed door voor een optimaal gebruik van jouw keuken en keukendeuren.


Vervangen van keukenkastdeurtjes

Mogelijk is je oude Bruynzeel keuken nog in goede conditie, maar wil je deze toch verfrissen of een ander uiterlijk geven. In sommige situaties is het mogelijk om je bestaande keuken te upgraden met nieuwe keukendeurtjes. In dat geval worden losse keukendeurtjes besteld, welke de huidige keukenfronten vervangen. 

Mocht je hier interesse in hebben, dan nodigen we je graag uit in een van onze winkels. Daar kijken we naar het type Bruynzeel keuken dat je momenteel hebt staan en welke opties er zijn met betrekking tot het vervangen van de keukendeuren. Zo kun je weer optimaal genieten van je Bruynzeel keuken met een frisse look.  

Hoe onderhoud je jouw  keukendeurtjes?

Wanneer je een nieuwe keuken gekocht hebt, wil je hem uiteraard aan iedereen laten zien. Hoe zorg je ervoor dat je, zelfs jaren later, je keuken nog vol trots toont? Door hem goed te onderhouden. Dat begint al met het onderhoud van de keukendeuren. Zo is het bij houten keukendeurtjes van belang dat je ze reinigt met wateroplosbare reinigingsmiddelen en absoluut niet met agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Meer over onderhoud

Hier worden de keukenfrontjes van Bruynzeel gemaakt

Net als de rest van jouw keuken, worden ook de keukendeuren in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom gemaakt. Dit gebeurt op duurzame wijze. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is namelijk één van onze strategische speerpunten. Zo produceren we onze keukens als eerste én enige keukenleverancier in Europa CO2-neutraal. En dat gewoon in onze eigen fabriek in Nederland. Dat maakt jouw keukendeuren nog nét iets specialer.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?