Kookplaten

Kookplaten zijn er in verschillende soorten, maar de meest voorkomende en duurzame kookplaat op dit moment is de inductiekookplaat. Dit komt omdat steeds meer woningen gasloos gebouwd worden en steeds meer bestaande huishoudens de overstap maken van koken op gas naar elektrisch koken. Dit geldt ook voor je projectmarkt, waar vooral bij nieuwbouwwoningen geen gasaansluiting meer aanwezig is. Binnen Bruynzeel Keukens zijn we groot voorstander van elektrisch koken. We bieden daarom een breed aanbod aan verschillende inductiekookplaten.

Inductiestroom wordt opgewekt met behulp van een magnetisch veld dat ontstaat in de kookplaat. Wanneer je een pan op de inductiekookplaat zet, wordt in de bodem stroom opgewekt, welke omgezet wordt in warmte. 
 

Heb je vragen over ons projectassortiment of wil je meer informatie? Je kunt hiervoor terecht bij een van onze accountmanagers.

Neem contact op

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?