Kookplaten

Kookplaten zijn er in verschillende soorten, maar de meest voorkomende en duurzame kookplaat op dit moment is de inductiekookplaat. Dit komt omdat steeds meer woningen gasloos gebouwd worden en steeds meer bestaande huishoudens de overstap maken van koken op gas naar elektrisch koken. Binnen Bruynzeel Keukens zijn we groot voorstander van elektrisch koken. We bieden daarom een breed aanbod aan verschillende inductiekookplaten en kunnen je meer vertellen over de voordelen van koken op inductie.

 Inductiestroom wordt opgewekt met behulp van een magnetisch veld dat ontstaat in de kookplaat. Wanneer je een pan op de inductiekookplaat zet, wordt in de bodem stroom opgewekt, welke omgezet wordt in warmte. Koken op inductie is gemakkelijk, veilig én snel. Daarnaast is de plaat ook zeer eenvoudig schoon te maken. Wil je meer weten over koken op inductie, welke pannen je nodig hebt of welke aanpassingen eventueel nodig zijn in jouw woning? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?