Keuken

Combi-ovens

Dit is een onmisbare assistent bij het bereiden van je maaltijden. Je kunt er namelijk mee grillen, bakken, braden en ontdooien. Kortom: erg multifunctioneel. De functies van een magnetron en oven zijn immers samengevoegd. Zo houd je alle opties open.

De juiste maat

Houd er bij de aanschaf van een combimagnetron rekening mee voor hoeveel personen je gemiddeld kookt. De inhoud kan namelijk enorm verschillen. Zo heeft een solomagnetron een achttien tot twintig liter inhoud terwijl combimagnetrons gemiddeld beginnen bij 26 liter tot maximaal veertig liter. Hierbij verschilt ook de grootte van de draaiplateaus enorm: hoe groter het apparaat hoe groter het draaiplateau is. 

Vele functies

Afhankelijk van het model combi oven kan dit apparaat over een behoorlijk aantal functies beschikken. Variërend van hete lucht die met behulp van een ventilator in de achterwand verspreid wordt tot aan een grill die zorgt voor een krokante korst. En zo zijn er ook varianten met stoom of ontdooifuncties. Je kunt het zo gek en uitgebreid maken als je zelf wilt. 

Eenvoudige bediening

De meeste combi ovens  zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk display waarmee je programma’s volautomatisch kunt instellen. Je klikt simpelweg op het gewenste programma, voert een tijd en de temperatuur in en drukt op start. Veelal kun je bij een combi oven ook vooruit plannen door een starttijd en gewenste baktijd in te stellen. Handig als je de ovenschotel na een drukke werkdag direct bij thuiskomst wilt nuttigen. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?