Inbouw koffiemachine

Een koffieapparaat is niet langer een simpel huishoudapparaat waarmee u even snel filterkoffie zet. Het koffiezetapparaat maakt deel uit van een lifestyle. Het zegt iets over u. Omdat er heel veel verschillende mensen en wensen zijn, zijn er uiteraard ook enorm veel type koffiezetapparaten op de markt. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld kunststof of metaal alsook in verschillende formaten en designs. Voor elke keukenstijl is een geschikt apparaat te vinden. Wilt u echter liever een inbouw koffiezetapparaat, dan dient u hier bij de aanschaf van een nieuwe keuken natuurlijk rekening mee te houden. 

Bij Bruynzeel Keukens vind u onder andere de volgende merken: Miele, Siemens, Neff, Atag, Pelgrim en Boretti. 

Automaat of handmatig

Met één druk op een knop een verse kop koffie? Een volautomatische machine neemt alles uit handen. U hoeft alleen de bonen of cups bij te vullen en op start te drukken. De maling en hoeveelheid koffie bepaalt het machine zelf. Wilt u toch liever een thuis-barista zijn, dan zijn de halfautomaat of pistonmachines beter geschikt. Voor alle apparaten geldt dat u de keuze hebt deze op de waterleiding aan te sluiten of gebruik te maken van een waterreservoir die u zelf moet bijvullen. 

Gebruik & Onderhoud

Ga bij de aanschaf van een koffiezetapparaat na hoeveel koffie u wilt zetten. De capaciteit van elke machine is namelijk anders. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opwarmtijd van het water of de druk die het apparaat kan uitoefenen. Zet u liters koffie per dag, dan kunt u bijvoorbeeld voor een grotere boiler kiezen. Afhankelijk van het gekozen apparaat en de gebruikte materialen en losse onderdelen gelden andere onderhoudsregels. Hoe dan ook dient een koffiezetapparaat regelmatig schoongemaakt te worden. Sommige apparaten geven dit zelf aan. Pistonmachines kun je bijvoorbeeld eens per week met een speciaal schoonmaakmiddel schoonspoelen. Zorg er ongeacht uw apparaat voor dat de machine regelmatig ontkalkt wordt. Dit voorkomt dat leidingen verstopt komen te zitten. 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?