Fornuizen

Een combinatie van een kookplaat en oven in één. En, wanneer u wilt kun u een fornuis ook uitbreiden met een friteuse, grillplaat of tweede oven. In bijna alle gevallen zijn fornuizen vrijstaand, maar natuurlijk kunt u deze altijd tussen twee keukenkasten inbouwen zodat het een geheel met uw nieuwe keuken vormt. Vrijstaande fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meest gangbare breedtematen zijn zestig en negentig centimeter. Kiest u voor een breder fornuis, houd er dan rekening mee dat ook de afzuigkap iets breder moet zijn. 

Diverse type fornuizen

Er zijn enorm veel fornuizen op de markt verkrijgbaar. Voor elke keukenstijl is wel een passend model te vinden. Van een strak fornuis tot landelijke vrijstaand fornuis dat ouderwetse elementen heeft, maar wel voorzien is van hedendaagse technische snufjes. Maar ook een klassiek of nostalgisch fornuis kunt u nog steeds aanschaffen. Bovendien kunt u ook nog kiezen tussen een vier- vijf of zes-pitsfornuis, met of zonder grill, wokbrander, warmhoudzone of friteuse. Oriënteer dus goed, leg uw wensen naast elkaar en kijk wat het best aansluit bij de stijl van uw nieuwe keuken. 

Kookplaten en apparatuur

Bij een vrijstaand fornuis heeft u de keuze uit een combinatie met een conventionele oven of multifunctionele oven die eenvoudig kan opwarmen, grillen en soms zelfs stomen. Wat betreft de kookplaat op het fornuis heeft u ook verschillende keuzemogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een gaskookplaat waarbij de vlam makkelijk te regelen is en u geen speciale pannen nodig heeft. Inductie wordt daarentegen steeds populairder omdat het energiezuinig is en zeer onderhoudsvriendelijk. Wilt u liever een strakke look dan kunt u ook kiezen voor een keramische kookplaat. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?