Fornuizen

Een combinatie van een kookplaat en oven in één. En, wanneer u wilt kunt u voor een project ook een fornuis uitbreiden met een friteuse, grillplaat of tweede oven. In bijna alle gevallen zijn fornuizen vrijstaand, maar het is ook mogelijk het fornuis tussen twee keukenkasten in te bouwen zodat het een geheel met de keuken vormt. Vrijstaande fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meest gangbare breedtematen zijn zestig en negentig centimeter. 

Diverse type fornuizen

Er zijn enorm veel fornuizen op de markt verkrijgbaar. Voor elke keukenstijl is wel een passend model te vinden dat aansluit bij de uitstraling van uw project. Van een strak fornuis tot landelijke vrijstaand fornuis dat ouderwetse elementen heeft, maar wel voorzien is van hedendaagse technische snufjes. Bovendien kunt u ook nog kiezen tussen een vier- vijf of zes-pitsfornuis, met of zonder grill, wokbrander, warmhoudzone of friteuse. 

Kookplaten en apparatuur

Bij een vrijstaand fornuis heeft u de keuze uit een combinatie met een conventionele oven of multifunctionele oven die eenvoudig kan opwarmen, grillen en soms zelfs stomen. Wat betreft de kookplaat op het fornuis heeft u ook verschillende projectkeuzemogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een inductie- of keramische kookplaat. Ook is een gaskookplaat nog een optie mocht dit wenselijk zijn voor uw project. 

Heeft u vragen over ons projectassortiment of wilt u meer informatie? U kunt hiervoor terecht bij een van onze accountmanagers.

Neem contact op

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?