Overig

​Sta je op het punt om een nieuwe keuken te kopen, neem onderstaande accessoires dan mee in gedachte. Ze bepalen voor een gedeelte het uiterlijk van je keuken. Bovendien zijn sommige onderdelen achteraf een stuk moeilijker realiseerbaar dan wanneer je meteen bij het ontwerp van je keuken meeneemt. 

Verlichting

De keuken die werkt heeft voldoende werkverlichting. Denk tijdens de aankoop van een nieuwe keuken of er op dit moment voldoende licht in je keuken aanwezig is, of dat je voor extra licht moet zorgen. Je kunt natuurlijk altijd extra spotjes op het plafond plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor led-verlichting onder de bovenkasten. Hiermee heb je altijd zicht op je werkblad. Bovendien bespaart het gebruik van led 80 procent aan energie in vergelijking met halogeenspotjes. 

verlichting


Afval scheiden

Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard prullenbak met desgewenst een gescheiden afvalsortering. Maar wist je dat je bij Bruynzeel ook geïntegreerde oplossingen kunt kiezen ten behoeve van je afvalscheiding? Zo kunnen we een speciaal ingerichte afvalbak onder de spoelbak plaatsen die bij het openen van de kastdeur eenvoudig naar buiten komt. Je hebt hierbij de keuze over de grootte van de bakken alsook hoe je ze ingedeeld wil hebben in jouw kasten. Zo is je afval altijd uit het zicht!

Afval scheiden


Stopcontacten

Niet geheel onbelangrijk is elektra in je keuken. Niet alleen heb je stopcontacten voor je inbouwapparatuur nodig, ook voor je koffiezetapparaat of waterkoker is het handig om extra elektriciteitspunten aan te leggen. Vind je zo’n stopcontact nu echt lelijk, dan is het er ook een mogelijkheid om het stopcontact in het werkblad weg te werken. Je kunt deze eventueel ook uitbreiden met een usb-aansluiting. Zo kun je aan het barretje van je keuken tegelijkertijd je werk doen terwijl de aardappels aan het koken zijn.

Stopcontact


Lade inrichting

Een goede ladeindeling kan je veel opbergruimte schelen. Lades worden extra functioneel door ze goed in te richten. Een perfect passende bestekindeling zorgt voor optimaal opbergen van bestek in jouw keuken. Ook voor voorraadlades zijn verschillende indelingen mogelijk. Voorkom dat potten of zakken omvallen door je voorraadlade in te richten met verdelers.

ladeinrichting


Koffiezetapparaat

Thuis barista spelen? Met een inbouw koffiezetapparaat zet je binnen een handomdraai heerlijk verse bonenkoffie. Ruikt het huis ook meteen heerlijk lekker.

Koffiemachine


Ontdek het gemak van Home Connect

Verwarm je oven terwijl je in de file staat of zet je favoriete koffie, waar in huis je ook bent. De was doe je voortaan op afstand en via een melding op je smartphone weet je precies wanneer je nieuwe vaatwastabletten moet kopen. Met de app Home Connect bedien je jouw huishoudelijke apparaten waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft dus niet meer thuis te zijn om het huishouden te doen. 

Homeconnect

 

Download de app in de App Store

Download de app in de Google Play Store

Draadloos opladen op je werkblad

Je komt thuis, loopt de keuken in en terwijl jij een lekkere maaltijd klaarmaakt laadt meteen je telefoon op. Gewoon op je werkblad. Je hoeft hem alleen maar op de oplaadmodule te leggen.

Opladen


Onzichtbaar ingebouwd

Veel telefoons hebben standaard de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een oplaadmodule. Die kun je nu onzichtbaar laten inbouwen in het werkblad van je keuken.Bruynzeel is een van de eerste keukenfabrikanten die deze handige extra levert. In de onderkant van het blad wordt een uitsparing gemaakt. Daarin wordt de oplader gemonteerd. Dat kan nu alleen nog in kunststof werkbladen met een multiplex kern, maar die zijn er in veel stijlen en kleuren. Genoeg te kiezen dus! Jij bepaalt op welke plaats de oplader wordt ingebouwd. Deze mag alleen niet boven een ander apparaat worden geplaatst en moet van onder het werkblad te bereiken zijn.

Altijd netjes

Omdat de oplader aan de onderkant van het werkblad wordt ingebouwd, blijft de toplaag van het blad mooi glad. Er zijn geen randjes en oneffenheden waar vuil zich kan ophopen. En de oplader neemt zo geen plaats in op het werkblad.

Zo werkt draadloos opladen

De oplader in het werkblad vangt het signaal van de telefoon op. Als je je telefoon op de juiste plaats legt, dan laat de oplader een pieptoon horen. De oplader geeft een paar pieptonen om aan te geven dat er een verkeerd (metalen) voorwerp op ligt, of dat de telefoon niet goed is geplaatst. Een sticker geeft aan waar de oplader precies zit. Zo kun je even wennen en later de sticker eventueel verwijderen.

Let op: leg nooit je pinpas of creditcard op de oplader. De magnetisch straling kan schadelijk zijn voor betaalpasjes.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?