preload

Overig

Staat u op het punt om een nieuwe keuken te kopen, neem onderstaande accessoires dan mee in gedachte. Ze bepalen voor een gedeelte het uiterlijk van uw keuken. Bovendien zijn sommige onderdelen achteraf een stuk moeilijker realiseerbaar dan wanneer u meteen bij het ontwerp van uw keuken meeneemt. Verlichting

Verlichting

De keuken die werkt heeft voldoende werkverlichting. Denk tijdens de aankoop van een nieuwe keuken of er op dit moment voldoende licht in uw keuken aanwezig is, of dat u voor extra licht moet zorgen. U kunt natuurlijk altijd extra spotjes op het plafond plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor led-verlichting onder de bovenkasten. Hiermee heeft u altijd zicht op uw werkblad. Bovendien bespaart het gebruik van led 80 procent aan energie in vergelijking met halogeenspotjes.

VuilnisbakAfval scheiden

Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard prullenbak met desgewenst een gescheiden afvalsortering. Maar wist u dat u bij Bruynzeel ook geïntegreerde oplossingen kunt kiezen ten behoeve van uw afvalscheiding? Zo kunnen we een speciaal ingerichte afvalbak onder de spoelbak plaatsen die bij het openen van de kastdeur eenvoudig naar buiten komt. U heeft hierbij de keuze over de grootte van de bakken alsook hoe je ze ingedeeld wil hebben in uw kasten. Zo is uw afval altijd uit het zicht!

 

Stopcontact

Stopcontacten

Niet geheel onbelangrijk is elektra in uw keuken. Niet alleen heeft u stopcontacten voor uw inbouwapparatuur nodig, ook voor uw koffiezetapparaat of waterkoker is het handig om extra elektriciteitspunten aan te leggen. Vind u zo’n stopcontact nu echt lelijk, dan is het er ook een mogelijkheid om het stopcontact in het werkblad weg te werken. U kunt deze eventueel ook uitbreiden met een usb-aansluiting. Zo kunt u aan het barretje van uw keuken tegelijkertijd uw werk doen terwijl de aardappels aan het koken zijn

 

Lade inrichting

Een goede ladeindeling kan veel opbergruimte schelen. Lades worden extra functioneel door ze goed in te richten. Een perfect passende bestekindeling zorgt voor optimaal opbergen van bestek in uw keuken. Ook voor voorraadlades zijn verschillende indelingen mogelijk. Voorkom dat potten of zakken omvallen door uw voorraadlade in te richten met verdelers.

 

Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat

Thuis barista spelen? Met een inbouw koffiezetapparaat zet u binnen een handomdraai heerlijk verse bonenkoffie. Ruikt het huis ook meteen heerlijk lekker.

 

 

Ontdek het gemak van Home Connect

Verwarm uw oven terwijl u in de file staat of zet uw favoriete koffie, waar in huis u ook bent. De was doet u voortaan op afstand en via een melding op uw smartphone weet u precies wanneer u nieuwe vaatwastabletten moet kopen. Met de app Home Connect bedient uw huishoudelijke apparaten waar en wanneer u maar wilt. U hoeft dus niet meer thuis te zijn om het huishouden te doen.

Homeconnect

 

Download de app in de App Store

Download de app in de Google Play Store

Draadloos opladen op je werkblad

U komt thuis, loopt de keuken in en terwijl u een lekkere maaltijd klaarmaakt laadt meteen uw telefoon op. Gewoon op uw werkblad. U hoeft hem alleen maar op de oplaadmodule te leggen.

Onzichtbaar ingebouwdOpladen

Veel telefoons hebben standaard de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, is een oplaadmodule. Die kunt u nu onzichtbaar laten inbouwen in het werkblad van uw keuken. Bruynzeel is een van de eerste keukenfabrikanten die deze handige extra levert. In de onderkant van het blad wordt een uitsparing gemaakt. Daarin wordt de oplader gemonteerd. Dat kan nu alleen nog in kunststof werkbladen met een multiplex kern, maar die zijn er in veel stijlen en kleuren. Genoeg te kiezen dus! U bepaalt op welke plaats de oplader wordt ingebouwd. Deze mag alleen niet boven een ander apparaat worden geplaatst en moet van onder het werkblad te bereiken zijn.

Altijd netjes

Omdat de oplader aan de onderkant van het werkblad wordt ingebouwd, blijft de toplaag van het blad mooi glad. Er zijn geen randjes en oneffenheden waar vuil zich kan ophopen. En de oplader neemt zo geen plaats in op het werkblad.

Zo werkt draadloos opladen

De oplader in het werkblad vangt het signaal van de telefoon op. Als u uw telefoon op de juiste plaats legt, dan laat de oplader een pieptoon horen. De oplader geeft een paar pieptonen om aan te geven dat er een verkeerd (metalen) voorwerp op ligt, of dat de telefoon niet goed is geplaatst. Een sticker geeft aan waar de oplader precies zit. Zo kunt u even wennen en later de sticker eventueel verwijderen.

U kunt eenvoudig checken of uw telefoon geschikt is voor draadloos opladen. Voor de meeste nieuwere telefoons hebben we een oplossing beschikbaar om de telefoon geschikt te maken voor draadloos opladen.

Let op: leg nooit uw pinpas of creditcard op de oplader. De magnetisch straling kan schadelijk zijn voor betaalpasjes.

Opladen

 

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?