preload

Zoek de Paaseitjes en win!

Ook de Paashaas is op zoek naar een nieuwe keuken…… Maar in zijn zoektocht is hij een aantal paaseitjes verloren. Help jij ze terugvinden? 

Waar zoek je? 

De Paashaas heeft onze collectie uitgebreid bekeken. Hij denkt dat hij ze daar verloren is…. Maar waar en hoeveel? Daar heeft hij jouw hulp voor nodig! (*Let op het paaseitje op bovenstaande foto tellen we niet mee!)

Win een bezoek aan de Keukenhof!

Lukt het jou om alle paaseitjes te vinden? Dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de Keukenhof ter waarde van €34,-. We geven deze prijs 3x weg onder de juist gegeven antwoorden.

Hoe doe je mee? 

Reageer op onze Facebook of Instagram post met het door jou gevonden aantal paaseitjes. Reageren is mogelijk tot en met maandag 22 april. Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met onze actievoorwaarden. Wie weet loop jij binnenkort door een fleurige Keukenhof!  

Actievoorwaarden


Zet nu de eerste stap naar de keuken die alleen bij jou past. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren!

Inspiratie opgedaan? Zet al je ideeën op je moodboard. En jouw ideale keuken is weer een stapje dichterbij!

Maak nu je moodboard

Benieuwd hoe al jouw ideeën er in het echt uitzien? Kom langs in de winkel! Dan maken we gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp van jouw keuken. 

Laat jouw 3D ontwerp maken

Je weet wat je mooi vindt. Maar past het ook binnen je budget? Onze aankoopadviseur rekent het graag voor je uit!

Laat jouw prijs berekenen

 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.